Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva var 1

Yhteenveto

Fairy Mini Ladattava Hieromasauva on erittäin tehokas mutta pienikokoinen Magic Wand ‑vibraattori, joka ei pyri olemaan huomaamaton tai hiljainen. Magic Wand -hieromasauvat keskittyvät nimenomaan värinätehoon, eikä Fairy Mini ole poikkeus.

Fairy Minin pieni, pyöreä pää stimuloi todella tehokkaasti, käytitpä sitä mihin osaan vartaloa tahansa. Pienestä koostaan huolimatta se on niin tehokas, että sitä voi käyttää myös vartalohierontaan. Sen "kaula" on joustava ja taipuisa, joten yllät sillä helposti hankalampiinkin kulmiin.

Fairy Mini kuuluu Magic Wand -vibraattorien tuoteperheeseen, joka on tuttu mm. Sinkkuelämää-sarjasta.

Vibraattoria on helppo käsitellä. Säädät sen portaatonta värinää varressa olevalla kierresäätimellä, joten juuri sinulle parhaiten sopiva värinätaso on helppo löytää.

Fairy Mini on ladattava mukana tulevalla laturilla, joten paristoista ei tarvitse huolehtia. 60 minuutin latauksella saat 20-30 minuuttia silkkaa nautintoa.

Suosittelemme käyttämään Fairy Minin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Fairy Mini ei ole vesitiivis, joten puhdistat sen käytön jälkeen helpoiten kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä vehje
Maiju - 2. oct. 2020
Yleisarvosana tuotteelle on 10. Materiaali ja laatu hyvät. Värinä on hyvä, yhdellä säätönapilla saa valita voimakkuuden, joka tekee tuotteesta helppokäyttöisen, en niinkään välitä tuotteista joissa monia eri värinärytmejä. Sopiva ääninen, ei liian kova. Orgasmi taattu, monia peräkkäin. :)
Ääni yllätti!
Lieriö - 11. apr. 2020
Olen ennenkin hankkinut leluja, joiden äänekyyttä on kritisoitu, mutta tämän ääni jo häiritsee minuakin, niinkin paljon että oma leikki kärsii. Kuulostaa miltei, että joku kiristys olisi löysässä, kun pelkkä kulman vaihtaminen saattaa muuttaa pärinän voimakkuutta. Plussaa kuitenkin siitä miten tämä taikasauva on niin kovin söpö ja tehot yllätti itsenikin.
Vahva suositus
Janika - 6. jun. 2018
Olen käyttänyt jo pitkään Fairy Miniä ja se on mielestäni paras klitoriskiihotin. Olen aiemmin käyttänyt myös sitä pienintä eli Pocket Miniä ja suurempaa verkkovirralla toimivaa Fairya, mutta tämä on siis paras. En saa helposti orgasmia, mutta tällä saan takuuvarmasti. Ainoa huono puoli on se, että muutaman sadan käytön jälkeen on enää mahdoton ladata sauvaa. Laturi ei enää lataa tuotetta.
Hintaansa nähden loistava!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä ylitti odotukseni tuohon hintaan. Nainen todella nautti tästä, sillä hän sai kokea seksin hieman eri tavalla. Hänellä on vaikeuksia päästä orgasmiin, mutta oli juuri ennen tätä, joten suosittelen sitä, jos naisellasi on hieman helpompaa. Hienoa tässä on se, että se voidaan ladata USB: n kautta, joten jos haluat pidentää käyttöaikaa, käytä vain powerbankia ;) Mutta siinä on huono puoli: Kaapeli on toisessa päässä erityinen, ja jos onnistut rikkomaan sen, on vaikea löytää korvaavaa. Muuten akun kesto on erittäin hyvä, joten Powerbank on enemmänkin niille, kuten minä ja tyttöystäväni, jotka joskus juoksevat maratoneja ;) Hintaan nähden se ei myöskään ole liian hullun äänekäs, mutta en käyttäisi sitä vanhempien tai muiden ihmisten lähellä tai oven/seinän toisella puolella. Puhdistaminen on myös helppoa, mitään nesteitä tms. ei koskaan laiteta pään alapuolelle, joten se on pinta, joka pitää useimmiten puhdistaa. Helppokäyttöisyys on loistava, käännä vain pyörää ylöspäin saadaksesi voimakkaampaa tärinää, siinä kaikki (vaikka vähemmän helppokäyttöisyys ei olisi minulle suuri ongelma). Materiaali tuntuu tukevalta eikä narisevalta, joten siinäkin mielessä loistava. Mielestäni siinä kaikki, suosittelen tätä erittäin lämpimästi, mutta huomioi äänitaso (juuri sopiva) ja latauskaapeli (kohtele sitä varovasti). Ai niin, pieni vinkki: Jos haluat vähemmän ääntä / äänenvoimakkuutta, käännä se hieman yli aloitusalueen, jossa se tärisee hieman enemmän, juuri tuon yläpuolella on pienin äänitaso JA myös taso, jossa nainen piti siitä eniten, joten testaa sitä ;)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Oikein hyvä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä hintaansa nähden! Ainoa miinus on, että akun kesto on lyhyt, mutta sitä voi käyttää myös latauksen aikana :) ylivoimaisesti suosikkini!
Konekäännös sivustolta sinful.no
erittäin joustava
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen etsinyt hyvää ladattavaa vibraattoria, joka kestää pitkään ja nyt olen löytänyt sen! Hyvä suhteellisen halpa vibraattori, joka toimii useimmissa asioissa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Suosittelen lämpimästi FtM:lle!
Anonymous - 11. mar. 2018
Olen trans-mies (pre-T) ja vibraattorit ovat jotain, jonka olen huomannut toimivan hyvin minulle, ei tarvitse koskettaa kehoa ja ne ovat melko unisex. Mutta suosittelen ehdottomasti taikasauvaa kaikille trans-kavereille ja tämä toimii erittäin hyvin! Ostin sen noin 280 kruunulla myynnissä ja se tuli nopeasti muiden tavaroideni kanssa, se ei ole niin hiljainen ja kun sitä korjataan hyvin vähän päälle, se kuulostaa hieman oudolta, mutta se vähenee, kun nostat vibraattorin tasoa. Halusin sellaisen ilman johtoa tai monimutkaisia paristoja, jotka tässä on myös, se sanoi, että se ei ole niin hiljainen, joten en suosittele käyttämään sitä jonkun toisen kanssa kotona, mutta se on selvästi sen arvoinen, kun olet yksin (tai kumppanin kanssa tietenkin)! Luultavasti suosikkini ja saan parhaat orgasmit sen avulla ilman, että tarvitsee käyttää mitään muuta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Nopea orgasmi
Anonymous - 2. feb. 2019
Minulla on yleensä vaikeuksia saada orgasmeja ja se kestää yleensä hyvin kauan, mutta tämän vibraattorin kanssa tulin vain muutaman minuutin kuluttua! Olen käyttänyt sitä myös poikaystävälleni, joka myös tuli hyvin nopeasti! Se on melko äänekäs, mutta se ei ole suuri ongelma, jos asut yksin. Rakastamme sitä, että sitä voi käyttää toisiinsa missä tahansa asennossa, koska siinä ei ole johtoa, kuten useimmissa muissa. Sinun ei myöskään tarvitse ladata sitä kovin usein, varsinkin jos tulet erittäin kevyesti, mitä teet sen kanssa. Plussaa: Sitä on helppo käyttää missä tahansa asennossa, tulet nopeasti ja paljon, voidaan käyttää sekä naisille että miehille. Saat pienen pussin, joten voit helposti piilottaa sen jonnekin tai ottaa sen mukaan. Miinukset: Se on hieman äänekäs, joten sitä ei ehkä suositella, jos asut jonkun kanssa, ellet asu isommassa talossa. Materiaali tuntuu melko halvalta, mutta se toimii kuitenkin yhtä hyvin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
joustava ja hyödyllinen
Anonymous - 5. dec. 2019
Joustava vibraattori, jota voit käyttää myös vaatteiden / housujen ulkopuolella ja saada tyydyttävän vaikutuksen :) Kuulostaa vähän mutta muuten pieni ja joustava, tulee mukavassa säilytyspussissa joka helpottaa sen kuljettamista käsilaukussa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Varo...
Anonymous - 13. mar. 2024
...se muuttaa seksielämäsi. Rakkaalla tytölläni on ollut autuas hymy kasvoillaan siitä lähtien, kun annoin hänelle "taikasauvan". Keijusta on tullut heti suosikkilelumme, sillä se takaa nautinnon molemmille osapuolille. Portaaton vibraattori on voimakas, syvä ja akku kestää pitkään yhdellä latauksella. Materiaali on laadukasta eikä se haise, kuten monet muovituotteet valitettavasti tekevät. Ainoa huono puoli on, että se on äänekkäämpi kuin muut vibraattorit, mutta värähtelyt ovat niin paljon voimakkaampia, että tämä melu unohtuu nopeasti ja hukkuu pois. ;) Voimme ehdottomasti suositella Fairy Miniä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fairy Mini Ladattava Hieromasauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful