Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm Penisrengas ja Anustappi var 1

Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm Penisrengas ja Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm Penisrengas ja Anustappi tarjoaa kolmenlaista stimulaatiota kerralla, ja voit nauttia siitä sekä yksin että yhdessä kumppanisi kanssa.

Penisrengas antaa sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion samalla kun ball stretcher -osa puristaa ja venyttää kiveksiäsi nautinnollisesti. Lisäksi renkaassa on kiinni värisevä anustappi, joka tarjoaa ihanaa stimulaatiota sisäisesti. Koko tätä komeutta voi käyttää myös yhdynnän aikana.

Ironman Ass-Gasm -renkaassa on peräti kolme vibraattoria, jotka stimuloivat sekä sinua että kumppaniasi todella kiihottavasti. Värinä kohdistuu erityisesti peniksen, kivesten ja anuksen alueelle.

Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm on valmistettu pehmeästä ja joustavasta kumista, joka venyy, joten se sopii useimmille miehille. Sen mukana tulee 2 x AG10/LR54-paristoa pieniin bullet-vibraattoreihin, mutta suureen vibraattoriin tarvittava 1 x AAA-paristo on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Itse asiassa ok, mutta ei täydellinen
Arne - 6. aug. 2017
Kiristyy fantastisen hyvin peniksen ja kivesten ympärille, ja kun anustappi on kiinni ja kaikki kolme vibraattoria päällä, saan mukavan kovan erektion ja upean siemensyöksyn. Tuskin uskalla kuitenkaan käyttää anustappia uudestaan, koska sen pohja on liian pehmeä ja se vetäytyi siemensyöksyssä anuksen sisään, sulkijalihasteni kiristyessä ja rentoutuessa. Sen voi tietysti vetää ulos penisrenkaan ja tapin välisestä remmistä, mutta se oli hieman epämukavaa. Jos pohjasta tehtäisiin parempi ja hieman isompi, se olisi täydellinen minulle. Olen käyttänyt sitä vain yksin masturbointiin.
0
Kamala
kåre - 2. aug. 2019
Ei täytä odotuksia millään tavalla. Kaksi kolmesta vibraattorista lakkasi toimimasta lyhyen ajan kuluttua. Paristot vaihdettu, mutta ei auttanut. Päädyin heittämään ne pois.
0
Olisi voinut olla parempi.
Anonymous - 12. apr. 2021
Olemme kokeilleet sitä poikaystävälleni tähän mennessä kerran, se oli aluksi hieman hankalaa, mutta sitten renkaat oli helppo laittaa. Ongelma on pistokkeen kanssa, se tulee hyvin mielellään ulos. Olisi pitänyt olla jotain joka pysähtyy paremmin.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful