TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm Penisrengas ja Anustappi var 1

Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm Penisrengas ja Anustappi

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm Penisrengas ja Anustappi on aivan erityisen kinky ja kiihottava seksilelu, sillä se stimuloi sekä sinua että kumppaniasi peräti neljän vibraattorin avulla.

Penisrengas tarjoaa sinulle kookkaamman ja pidempikestoisen erektion samalla kun sen yhteydessä olevat vibraattorit tuottavat värisevää nautintoa sekä sinulle että kumppanillesi. Anustappi liikkuu omien liikkeidesi mukana, mikä tekee tästä seksilelusta erityisen kiihottavan käytettäväksi yhdynnän aikana.

Ultimate Ass-Gasm -renkaassa on neljä tehokasta vibraattoria, jotka kiihottavat miehen penistä, kiveksiä ja anusta sekä yhdynnän aikana naisen klitorista todella nautinnollisesti. Ultimate Ass-Gasm on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös kosteissa tiloissa.

Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm Penisrengas ja Anustappi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Se joustaa, joten se sopii useimmille miehille. Sen mukana tulee paristot (AG10/LR54) pienempiin bullet-vibraattoreihin, mutta isoon bullet-vibraattoriin tarvittava 1 x AAA-paristo on hankittava erikseen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful