Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fantasy For Her Please-Her Joustava Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Fantasy For Her Please-Her Joustava Dildovibraattori on erinomainen valinta, jos kaipaat helposti suunnattavaa stimulaatiota, jota voit hallita helposti itse.

Todella joustavan vartensa vuoksi Please-Her ei voi muuta kuin totella, kun taivutat sen kaartuvaa sauvaosaa osumaan juuri sinne, missä se tuntuu kaikista parhaalta.

Dildovibraattorissa on 9 ihanaa asetusta, joiden avulla voit aloittaa kevyellä värinällä ja jatkaa syvään ryminään, joka päättää leikin maksimaaliseen nautintoon.

Voit myös huoletta viedä uuden ystäväsi suihkuun leikin kaivatessa piristysruisketta tai antaa sen kumppanisi käsiin, jos haluat keskittyä vain omiin orgasmeihisi.

Tällä stimuloivalla tuttavuudella on sisään asetettavaa pituutta 10 cm verran ja se on halkaisijaltaan 3 cm. Se on valmistettu ABS-muovista, joka on päällystetty silkinpehmeällä, ftalaatittomalla silikonilla. Ladataan näppärästi tietokoneeseen tai adapteriin kiinnitettävällä USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tykkään!
uusi fani - 30. sep. 2021
Vähän ohuempi kuin odotin, mutta materiaali ja TAIPUISUUS ovat ihanat! Tämä on uusi suosikki<3
Meluisa
S - 18. apr. 2020
Tämän vibraattorin 9 eri asetusta ovat nerokkaita, vaikka se päästääkin paljon ääntä! Paheneeko melu vielä, kun sen ottaa peiton alle? Sen muoto sopii g-pisteelle, mutta sen joustavuus voi itse asiassa vaikeuttaa yltämistä siihen, koska sillä ei ole vain kiinteää muotoa, vaan sitä täytyy yrittää pitää tietyllä tavalla. Pointti on, että se on vaivalloista. Mutta se on hyvä valinta aloittelijalle.
0
Hyvää tavaraa
Anonymous - 11. jul. 2021
Hyvää tavaraa
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fantasy For Her Please-Her Joustava Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful