Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fantasy X-tensions Hollow Extension 7 cm var 1

Yhteenveto

Hemmottele kumppaniasi ultimaattisella peniksellä.

Fantasy X-tensions -tuotesarjan Hollow Extension -pidennin pidentää penistäsi miltei 7 cm:n verran tarjoten sinulle myös 33 % enemmän täyttävyyttä.

Se on valmistettu erittäin pehmeästä Elite-silikonista ja sen selkeästi erottuva terska ja varren suonitus tarjoavat luonnollisen käyttökokemuksen. Pidennin on myös sopivan jämäkkä, jotta stimulaatiota on helppo suunnata.

Tämä ontto pidennin tarjoaa käyttöösi erektion, joka kestää juuri niin pitkään kuin on tarvis. Sen sisäsyvyys ja ympärysmitta sopivat useimmille miehille.

Voit käyttää pidennintä sellaisenaan tai strap-onina yhdistämällä sen mukana tuleviin joustoremmeihin, joiden enimmäisympärysmitta on 127 cm. Pakkauksen mukana saat myös O-renkaan, jonka avulla holkin voi yhdistää suosikkivaljaisiinne.

Hollow Extension on kooltaan varsin kunnioitusta herättävä, joten suosittelemme sitä ensisijaisesti käyttäjille, joilla on aiempaa kokemusta peniksen pidentimistä ja jotka kaipaavat nimenomaan runsaasti pituutta ja paksuutta.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fantasy X-tensions Hollow Extension 7 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful