Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Feelztoys Bibi Anustappisetti var 1

Yhteenveto

Kun haluat kokeilla anaali-iloja, Bibi-anustappisetillä pääset hyvin alkuun. Setin tapeissa on sileä pinta, kiinteä ydin ja joustava varsi, mikä tekee sisään asettamisesta helppoa. Niiden muotoilu pitää huolen siitä, että ne pysyvät hyvin paikoillaan.

Kolmen erikokoisen silikonitapin avulla voit totuttautua asteittain täyttävämpään stimulaatioon. Settiin kuuluu pieni tappi (7,7 x 3 cm), keskikokoinen tappi (8,7 x 3,5 cm) ja iso tappi (9,7 x 4 cm).

Lisää valitsemasi tapin pinnalle runsaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta ennen käyttöä, jotta kokemus olisi mahdollisimman miellyttävä ja nautinnollinen.

Jos olet kokeilemassa anaalistimulaatiota ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että aloitat pienimmästä tapista ja etenet vähitellen kohti kahta suurempaa mallia. Voit käyttää setin tappeja sekä omiin nautintoihisi, harjoitellaksesi anaaliseksiä varten että yhdynnän aikana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mukavat tulpat
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä eri kokojen kanssa. Toimii täydellisesti perseessä käyttämiseen ilman, että viikset hiertyvät naidessa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mukava ja pitkäikäinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukavat pistokkeet, jotka pysyvät tukevasti paikallaan koko esityksen ajan ja sopivat hyvin, jos haluat kävellä ympäriinsä pistokkeiden kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihanat pyllypistokkeet
Anonymous - 13. mar. 2024
Tulpat ovat niin mukavat. Todella mukava materiaali ja hyvä istuvuus. Minusta kokojen välinen hyppy on täydellinen, ei liian iso eikä liian pieni. Voin huomauttaa, että mielestäni pienin tulppa saattoi olla hieman epämukava pitkän ajan kuluttua, sitten siirryin keskikokoon, joka istui paljon paremmin!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yllättävän hyvä tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Kolme eri kokoa ovat täysin vaihtelevia riippuen siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on ja kuinka seikkailunhaluinen olet. Laatu on hyvä, erittäin kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Feelztoys Bibi Anustappisetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful