Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Feelztoys FemmeGasm Tykyttävä Klitorisvibraattori var 1

Yhteenveto

Feelztoysin monipuolinen FemmeGasm on jännittävä klitorisvibraattori, jonka molemmissa päissä on oma tehokas moottorinsa. Sen pyöreän pään keskellä on erityinen nautintopiste, joka tykyttää rytmikkäästi klitorista vasten, kun taas sen kapeampi pää toimii tavallisena klitorisvibraattorina. Yhdistele ja vaihtele erityyppistä stimulaatiota mielesi mukaan matkatessasi kohti taivaallisia orgasmeja.

Silikonipäällysteinen FemmeGasm hyödyntää ilmanpaineen muutoksia, mikä saa sen pyöreän pään keskiosan tykyttämään kiihkeästi stimuloiden klitoristasi. Kokeile sen kuutta asetusta ja nauti ainutlaatuisesta tuntumasta.

Sen kahvaosa on perinteisempi vibraattori, jossa on kapea, kaartuva pää, joka levenee asteittain keskiosaa kohden. Voit kohdistaa sen tehokkaat värinät joko täsmällisesti haluamaasi kohtaan tai laajemmalle alueelle. Nauti rymisevästä stimulaatiosta ja valitse 3 nopeuden ja 3 rytmin väliltä.

Lataat vibraattorin mukana tulevalla USB-latausjohdolla, jolloin luvassa on 60 minuuttia ihanaa nautintoa. FemmeGasm on vesitiivis, joten puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Feelztoys FemmeGasm Tykyttävä Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful