Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
FemmeFunn Essenza Rabbit-vibraattori var 1

Yhteenveto

Toivota tervetulleeksi FemmeFunn-tuotemerkin Essenza, pupuvibraattori, jonka tehokkaat työntöliikkeet johdattavat sinut kiihkeästi kohti vääjäämätöntä kliimaksia. Tämä intensiivinen orgasmikone on valmistettu puhtaasti nautintoa varten.

Tuplasti stimuloiva Essenza on mielihyvän ytimessä. Sen uloke kiihottaa klitoristasi taivaallisilla värinöillä, joita on 3 tehokasta intensiteettiä. Lisää leikkiin 7 syvää työntöliikettä, aloittaen rauhallisesta tahdista ja edeten kohti tajunnanräjäyttävää tehoa, joka lennättää sinut orgasmintäyteiseen ekstaasiin.

Rabbit on valmistettu pehmeästä silikonista. Sen pyöristetty kärki osuu helposti G-pisteen alueelle. Varren ja klitorisulokkeen pinnassa on pehmeitä juomuja, jotka hieroutuvat kiihottavasti nautintopisteitäsi vasten. Varsi on sisään asetettavalta pituudeltaan 10,5 cm ja halkaisijaltaan 3,2 cm, joten luvassa on ihanan täyttävää tuntumaa.

Lisää vesipohjaista liukuvoidetta, niin kokemus on mahdollisimman nautinnollinen. Muista puhdistaa lelusi jokaisen käyttökerran jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

FemmeFunn Essenza Rabbit-vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful