Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
FemmeFunn Langaton Turbo Rabbit Vibraattori 18 cm var 1

Yhteenveto

Hämmästy FemmeFunn Turbo Rabbitin hätkähdyttävän pyörivästä turboteknologiasta, joka tuo uuden taivaallisen ulottuvuuden perinteiseen rabbit-vibraattoriin.

Tulokas on todellinen voimanpesä rabbit-vibraattorin kaikilla herkuilla. Siinä on 8 tehokasta värinärytmiä sekä G-pistettä kutkutteleva muotoilu. Varsi kiertää 360 astetta eri nopeuksilla. Pelkät värinärytmitkin tuovat selkärankaa värisyttäviä nautintoja, mutta turbopainike nostaa sekä värinät että kiertoliikkeen maksiminopeuteensa ja huippustimulaatioonsa.

Rabbit-vibraattori on valmistettu silikonista. Aidonkaltaisessa varressa on pullottavat suonet ja erottuva terska himokkaaseen stimulaatioon. Vibraattori on 18 cm pitkä, josta 10 cm sisään asetettavaa. Halkaisija on 3,2 cm. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta parhaan nautinnon varmistamiseksi.

Langattoman ominaisuuden ja imukupin ansiosta leikit huoletta ilman käsiä. Dildon mukana tulee kaukosäädin, jolla vaihdat värinöitä ja kiertoliikettä halujesi mukaan. Lelu käy myös valjaisiin sopien loistavasti sekä soolosessioon että parileikkeihin.

Vesitiivis vibraattori on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hauska ramppi
Anonymous - 13. mar. 2024
Se oli vaimolle luovutusta, joka otettiin hyvin vastaan. Hauskaa kaukosäätimellä. Hieman meluisa. Käytä runsaasti silikonipohjaista voiteluainetta. Hauska ramppi, joka oli hauska lelu "kolmiossa". Kutsumme ramppipoikaa Thorvaldiksi
Konekäännös sivustolta sinful.no

FemmeFunn Langaton Turbo Rabbit Vibraattori 18 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful