Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Shock Therapy Pleasure Probe var 1

Yhteenveto

Kiihottava Fetish Fantasy Shock Therapy Pleasure Probe antaa seksielämällesi uutta virtaa.

Tämä kiihotin sopii kenelle tahansa, joka on kiinnostunut sähköstimulaatiosta. Voit hallita sähköimpulsseja helposti mukana tulevalla kaukosäätimellä, jossa on portaaton säätö hitaasta (slow) nopeaan (fast). Nauti varpaat kippuralle saavasta sähkövirrasta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Pleasure Probe -kiihotin on halkaisijaltaan 2,1 cm, joten se sopii kokonsa puolesta hyvin myös aloittelijoille. Sen klassinen muotoilu ja tyvessä oleva stopperi mahdollistavat käytön sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Myös itse kaukosäädintä voi käyttää sähköstimulaatioon missä tahansa vartalolla osana kiihottavaa esileikkiä. Säätäkää se asentoon "IN", jolloin kaukosäätimen metallikuulaa ja muuta metallialuetta voi käyttää antamaan kiihottavaa sähkövirtaa iholle.

Pakkauksen mukana tulee myös silmäside, jolla voi maustaa seksileikkiä kumppanin kanssa.

Tutustuthan laitteen käyttöohjeeseen perusteellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. 

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Luultavasti enimmäkseen BDSM:ään
Queen - 1. mar. 2021
Stimulaatio tuntuu "terävältä" ja osoittautui, ettei se ole minua varten. Koska pulssitaajuutta tms. ei voi moduloida ja kyseessä on melko pieni/lokalisoitu kontaktipinta, ei asialle ole paljon tehtävissä. Uskon, että se on loistava "rangaistus" BDSM:ssä. Nautinto? Ei niin paljon, mutta voi olla aika yksilöllistä, miltä sähköstimulaatio henkilöstä tuntuu. Huomaa, että anturi voi antaa muutaman lisäiskun sammuttamisen jälkeen, mikä on huono yllätys sormenpäillesi, jos luulet sen olevan sammutettuna o_0.
0
Jännittävä tapaus
Testaaja - 28. jan. 2019
Aluksi tämä pieni tuote pelotti minua. Koska se hylkii, kun puristat sitä tai laitat sen iholle. Kesti hetken ennen kuin uskalsin antaa hänen laittaa sen vaginaan. Työntöistä tuli paljon mukavampia ja stimuloivampia, kun se laitettiin sisään eikä iholle! Itse pidin eniten nopeimmasta taajuudesta, koska se antoi tasaisia työntöjä. Hassua on myös se, että se, joka hallitsee, saa shokin, jos he pitävät nappia painettuna. Jännittävä ja houkutteleva tuote, joka on rahan arvoinen.
0
Jännittävä tapaus
Anonymous - 13. mar. 2024
Aluksi olin hieman peloissani tuosta pienestä jutusta. Koska se todella hylkii, kun sitä puristaa tai laittaa sen iholle. Kesti vähän aikaa ennen kuin uskalsin antaa hänen asettaa sen emättimeen. Tärähdykset olivat paljon miellyttävämpiä ja kutkuttavampia, kun sen saa sisälle kuin muuten iholle! Itse pidin eniten nopeimmasta taajuudesta, koska se antoi tasaisen, hyvän tärähdyksen. Hauskaa on myös se, että ohjaava henkilö saa sähköiskun, jos hän pitää nappia painettuna. Jännittävä ja kutkuttava tuote, joka on hintansa arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä stimulaatio
Anonymous - 13. mar. 2024
Anturi on hieno, se sopii hyvin eikä luista ulos. Elektrodiosa on hyvin yksinkertainen ilman suuria hienouksia tai asetuksia.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fetish Fantasy Shock Therapy Pleasure Probe

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful