Fetish Fantasy

Toteuta villeimmät fantasiasi Fetish Fantasyn laajalla valikoimalla fetissiseksileluja, seksikeinuja ja bondage-tuotteita. Fetish Fantasy on suosittu tuotemerkki fetissipiireissä, ja merkiltä löytyy kattavasti tuotteita mm. sähköseksiin, sidontaan ja piiskaamiseen makuuhuoneessa.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 60 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 60 tuotteesta
Näytä lisää

Fetish Fantasy - toteuta kuumimmat fantasiasi

Fetish Fantasy tuo fetissit lähemmäs

Useimmilla ihmisillä on selkeä käsitys siitä mistä he pitävät ja etenkin mistä he eivät pidä. Useimmiten tämä on pelkästään hyvä asia, mutta joskus voi olla jännittävää kokeilla jotain uutta ja odottamatonta esim. makuuhuoneen puolella. Varsin monet pelästyvät kuullessaan sanan "fetissi", ja se on sääli. Fetissi on laaja käsite, joka sisältää monenlaisia asioita, jotka voivat tuottaa valtavasti nautintoa jos niille vain antaa mahdollisuuden. Onneksi on olemassa tuotemerkkejä kuten Fetish Fantasy, joka pyrkii tuomaan fetissituotteet kaikkien saataville. Fetish Fantasyn valikoimaan kuuluu monenlaisia erilaisia seksileluja, joita voi käyttää kaikentasoisissa fetissileikeissä.

Fetish Fantasy on tuotesarja, jota valmistaa amerikkalainen Pipedream, joka on maailman suurin seksilelujen valmistaja. Fetish Fantasy lanseerattiin vuonna 2005, ja sen myötä Pipedream mullisti seksilelumarkkinat. Fetish Fantasy on nimittäin ensimmäinen BDSM-seksilelusarja, jonka kohderyhmä ei ole pelkästään jo valmiiksi fetissituotteista kiinnostuneet, vaan ihan kaikki muutkin. Sen kantava ajatus on, että fetissiseksilelut voivat vallan hyvin kuulua jokaisen arsenaaliin, mukaan lukien lähiössä asuvat herra ja rouva Nieminen, tai vastarakastunut nuoripari, joka ei malta pitää näppejään erossa toisistaan, tai sinkku, joka haluaa kiihottavaa vaihtelua soololeikkeihinsä.

Fetish Fantasy on sekä aloittelijoille että kokeneille

Jos olet vallan vihreä etkä ole koskaan kokeillut fetissikategoriasta löytyviä seksileluja, voivat jotkut tuotteista tuntua vaikeasti lähestyttäviltä. Vaan ei huolta, Fetish Fantasyltä löytyy jotain jokaiselle - myös vasta-alkajille. Jos olet kiinnostunut sidonnasta, voit kokeilla köyttä tai käsirautoja. Niillä saat hieman kinkyä vivahdetta seksileikkeihin. Sinä ja kumppanisi voitte myös kokeilla Fetish Fantasyn steariinikynttilöitä, joiden avulla saa pientä kiihottavan kivuliasta lisää nautintoon ilman että kokemus on liian voimakas. Alkuun pääsemiseen on monenlaisia mahdollisuuksia, ja vakuutamme, ettette tule katumaan päätöstänne.

Jos taas olet kokeillut jo kaikenlaista bondagen ja SM:n saralla eikä mikään ole liian hardcorea, löytyy Fetish Fantasyltä sinullekin sopivia tuotteita. Ehkä haluat ilahduttaa kumppaniasi todella täyttävällä penetraatiolla? Kokeile Fetish Fantasyn suosittua Hollow Strap-onia, joka sopii sekä miesten että naisten käytettäväksi. Jos taas haluat kokeilla uusia asentoja tai saada vaihtelua vanhoihin tuttuihin, Fetish Fantasyltä löytyy monenlaisia asentokeinuja ja seksityynyjä, joilla pääsee kokeilemaan akrobaattisempiakin asentoja. Mikäli kiinnostuksesi kohteena on tavallista voimakkaampi stimulaatio, Fetish Fantasyn valikoimassa on monenlaisia sähköseksituotteita, joiden avulla pääset tasapainoilemaan kivun ja nautinnon välimaastoon.

Fetish Fantasy - kokonainen kinkyn nautinnon maailma

Fetissi on käsitteenä laaja, ja siksi sitä voi olla vaikea määritellä tarkasti. Käsitteen alle sopivat monenlaiset asiat, mikä onkin helposti nähtävissä Fetish Fantasyn valikoimassa. Fetissin käsite kattaa bondagen, SM:n, roolileikit, sähköseksin, seksikoneet ja paljon muuta. Kirjaimellisesti fetissi tarkoittaa esinettä tai toimintaa kohtaan tunnettua seksuaalista vetovoimaa. "Esine" voi olla esimerkiksi varpaat tai kengät, ja toiminta voi viitata vaikkapa piiskaamiseen. Fetish Fantasyn seksilelut on lähtökohtaisesti suunniteltu stimuloimaan ihmisiä, jotka nauttivat tietynlaisesta toiminnasta tai tuntemuksesta, kuten piiskatuksi tai sidotuksi tulemisesta.

Jos Fetish Fantasyn seksileluvalikoimasta on vaikea löytää juuri sitä tuotetta, mikä parhaiten sopii makuusi ja tarpeisiisi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiita vastaamaan sähköpostiisi tai puheluusi ja antamaan neuvoja tuotteidemme suhteen. Riippumatta siitä minkä tuotteen Fetish Fantasyltä valitset, voit olla varma siitä, että sen avulla saat kiihottavan seksikokemuksen ja sitä kautta entistä paremman seksielämän.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi