TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fever Hidden Pleasure Chemise Silmänaamiolla var 1

Fever Hidden Pleasure Chemise Silmänaamiolla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Pue päällesi upeilla yksityiskohdilla koristeltu Fever Hidden Pleasure Chemise ja nauti tunnelman kohotessa makuuhuoneen puolella.

Chemise istuu vartalonmyötäisesti ja on valmistettu kauniista pitsistä sekä läpikuultavasta mesh-materiaalista, joka on koristeltu satiiniyksityiskohdilla. Syvään uurrettu kaula-aukko jatkuu aina napaan asti. Rinnan yli kulkevat remmikoristeet, jotka johtavat katseen poveen. Rintojen väli on koristeltu mustalla helminauhalla.

Olkaimet on valmistettu leveästä satiininauhasta, joka antaa chemiselle ryhtiä. Selkäpuoli on koristeltu mustilla, säädettävillä remmeillä, jotka risteävät. Vyötäröltä alaspäin etupuolen kuviointi toistuu, eli materiaali vaihtelee vuoroin satiinin, pitsin ja läpikuultavan mesh-kankaan välillä.

Sukkanauhat ovat irrotettavat ja niitä voi säätää tarpeen mukaan. Chemisen lisäksi saat yhteensopivat stringit ja pitsinaamion, joka sidotaan kasvoille leveällä, mustalla satiininauhalla.

Täydennä look mustilla stay-up -sukilla.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful