Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Darker Carnal Promise Värisevät Anaalihelmet var 1

Yhteenveto

Fifty Shades Darker Carnal Promise Värisevät Anaalihelmet vievät anaalinautinnon aivan uudelle tasolle, sillä niiden avulla saat todella syvää ja kiihottavaa stimulaatiota.

Voit viedä anaalihelmien neljä asteittain kasvavaa silikonikuulaa yksitellen sisääsi juuri sinulle sopivaan tahtiin. Käytä niitä tavallisina anaalihelminä tai halutessasi voit nauttia niiden seitsemästä erilaisesta värinärytmistä ja kolmesta nopeudesta saadaksesi intensiivisemmän kokemuksen.

Kokonsa, joustavuutensa, miellyttävän materiaalinsa ja hoikan muotoilunsa vuoksi nämä anaalihelmet sopivat erinomaisesti osaksi aloittelijaleikkejä kumppanisi kanssa tai nautinnollisiin soololeikkeihin. Leveä T:n muotoinen tyviosa toimii stopperina, joten helmiä on täysin turvallista käyttää.

Pakkauksen mukana saat silkinpehmeän säilytyspussin, jossa anaalihelmiä on kätevä säilyttää tai ottaa matkalle mukaan.

Fifty Shades Darker Carnal Promise -anaalihelmet ovat osa virallista Fifty Shades Darker Pleasure Collection -sarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mukava vibraattoriketju, joka olisi voinut olla parempi
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla on ollut tämä kaulakoru nyt muutaman kuukauden ajan, ja kokemukset ovat vaihdelleet hieman. Sekä herra että rouva ovat nauttineet siitä, mutta kritisoitavaakin on varmasti! Toiminta: Tämä koru on hyvin toimiva: Ketju on suhteellisen helppo asettaa paikalleen, ja pallot ovat juuri sopivan kokoisia, jotta ne tuntuvat (hyvällä tavalla) riippumatta siitä, menevätkö ne sisään vai ulos, eivätkä ne ole niin suuria, että ne sattuvat. Samalla ketju on niin joustava, että sen asettaminen ja poistaminen koko pituudeltaan ei ole haasteellista. Useimmilla aloittelijoilla ei luultavasti ole suurempia ongelmia näiden kanssa. Lisäksi pallot varmistavat, että ketju on tukevasti kiinni putoamatta pois. Ongelma on kuitenkin ketjun juuressa, jossa vibraattori sijaitsee. Tämä ei pysy paikallaan itsestään, ja sinun on ehdottomasti pidettävä ketju sisällä, jos haluat hyödyntää värinätoimintoa. Värähtelyt tuskin tuntuvat itse palloissa. Jos haluat leikkiä ketjulla, sinun on siirrettävä sitä sisään ja ulos (mikä on ihanaa) ja "viimeisteltävä" lisäys tärisevällä juurella (pidä se siellä hetken aikaa ennen kuin aloitat uuden kierroksen sisään/ulos). Ongelma tässä on se, että menetelmiä on vähän rajoitettu, ja ketju on tiellä, jos isäntä haluaa ottaa rakastajattaren takaapäin, kun ketju on siellä, ja värinät eivät stimuloi ketään meistä. Onneksi painike on suuri ja helppokäyttöinen, ja eri asetukset kutsuvat varmasti kaikkia löytämään jotain, mistä he pitävät. Muuten se on kohtuullisen hiljainen, jopa voimakkaimmilla asetuksilla, mutta tämä on kaukana tehokkaimmasta vibraattorista, johon olemme törmänneet. Materiaali: Tässä on ehkä suurin pettymys. Viidestäkymmenestä sävystä olemme kokeilleet tätä ketjua, pientä vibraattoripistoketta ja pitkää ketjua. Kaikissa sama haaste; ne vetävät puoleensa hajuja, joista tuskin pääsee eroon. Silikoni itsessään on pehmeää ja mukavaa, mutta riippumatta siitä, kuinka monta kierrosta suihkussa olet käynyt sitä ennen, se haisee edelleen yhtä pahalle. Jos sinne jää jäämiä (riippumatta siitä, oletko siivonnut hieman enemmän etukäteen vai et), kaikki sinne jäänyt liimautuu silikoniin. Ei todellakaan ole suolen viehätys. Meillä on harvoin tarvinnut käyttää hankaussieniä leluihin, jotka ovat jääneet taakse. Valitettavasti vibraattoripallo ei kestänyt sitä, että sitä liotettiin tunnin ajan saippuavedessä (siinä toivossa, että haju häviäisi - mitä se ei tehnyt), joten siitäkin on rangaistus. Muotoilu ja väri: Fifty shades -valikoimassa on päädytty (yleensä) erittäin esteettisesti miellyttäviin tuotteisiin, joissa on hillityt värit ja selkeät linjat. Ne näyttävät laadukkailta tuotteilta, joten on sääli, että toiminta ja materiaalit eivät ole muotoilun mukaisia. Kaiken kaikkiaan tämä on tuote, jolla on paljon hyviä puolia, mutta kapea valikoima menetelmiä ja materiaaleja, jotka eivät vastaa odotuksia, on haittapuolena.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Viisikymppinen fani!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan Fifty Shades Darker -sarjaa! Minulla on useita tuotteita ja ne ovat kaikki niin herkullisia! Tämä anaalitikku on todella hyvä. Sitä on todella helppo käyttää yksinään, koska se ei ole pehmeä. Joten se on helppo tuoda ylös. Olen VIIDESTI sen kanssa!!!! :D :D :D :D :D
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fifty Shades Darker Carnal Promise Värisevät Anaalihelmet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful