Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Darker Primal Attractions Jiggle Anustappi var 1

Yhteenveto

Kaipaatko tavallista intensiivisempää anaalistimulaatiota?

Fifty Shades Darker Primal Attractions Jiggle Anustappi on perinteisesti muotoiltu keskikokoinen anustappi. Sen pyöristetty kärki ja pehmeä silikonipäällys tekevät jo itsessään sen käyttämisestä silkkaa nautintoa, ja sitä voikin käyttää myös pitkiä aikoja kerrallaan.

Lisäksi Jiggle-anustapin sisällä on vapaasti liikkuva teräskuula, jonka painopiste muuttuu liikkeidesi myötä, jolloin saat nautinnollista lisästimulaatiota. Anustapin kaareva pohja istuu miellyttävästi välilihaa vasten ja pitää tapin turvallisesti paikallaan.

Pakkauksen mukana saat tyylikkään satiinisen säilytyspussin.

Tappi on osa virallista Fifty Shades Darker Pleasure Collection -sarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Uusi paras kaverini
Pernille - 16. jan. 2018
Olen hulluna tähän tappiin. Se täyttää mukavasti ilman että se tuntuu liian paljolta. Sen muoto saa sen pysymään hyvin paikallaan, ja se tosiaankin pysyy missä pitää. Se tärisee ihanasti kun kävelen tai liikun muuten, mutta tuntuu todella intensiiviseltä kun poikakaverini läpsäisee takapuolelle kevyesti. Ei tarvi edes kummoista läpsäystä kun se saa tapin kuulat tärisemään aivan uskomattomasti. Tappi stimuloi ihanasti seksin aikana.
Ehdottoman fantastinen tarkoitukseensa
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukava ja hauska pistoke! Tarkoitettu pidempään käyttöön eikä niin paljon sisään/ulos, koska pistokkeen leveimmän ja kapeimman osan välinen suuri kontrasti ja pohjan muotoilu, joka on hyvin kapea toisin kuin tyypilliset pyöreät pohjat, jotka löytyvät useimmista anaalitulpista. Tämä ei ole tulppa anaalileikkien "lämmittelyyn", vaan pikemminkin seksuaaliseen roolileikkiin tai siihen, että sinulla on jotain sisälläsi, kun teet muita seksuaalisia ja ei-seksuaalisia asioita. Kapea ja pitkänomainen pohja on hieman hankala pidellä kumppanin kädessä anaalileikkien aikana, mutta pistoke istuu hyvin tukevasti, kun se on työnnetty sisään, eikä se taatusti koskaan "putoa ulos", vaikka sitä käytettäisiinkin paljon fyysisesti. Se ei näy alusvaatteiden läpi ja on lähes näkymätön pystyasennossa. Pohja antaa hyvän "otteen"/"otteen" pakaroihin, painuu hyvin ja mukavasti välilihaa vasten ja sisällä oleva pallo antaa erittäin kiihottavia ärsykkeitä. Tällaisen pistokkeen käyttö voi olla (sen lisäksi, että sitä käytetään yhdynnän aikana), kauppareissun aikana, pyykkiä pestessä tai parhaimmillaan kaupungilla käydessä. Portaiden kiipeäminen ei ole enää koskaan samanlaista sen jälkeen ;) Kaiken kaikkiaan tulppa on joustava ja pehmeä, mutta paljon kiinteämpi kuin monet muut puhtaat silikonitulpat, koska sen on sovitettava liikkuva pallo. Kärki ja pohja ovat hyvin joustavia, kuten puhtaat silikonitulpat, mutta se on melko luja laajimmalla alueella. Ajattele "pehmeä silikoni muovin ympärillä" -fiilistä pistokkeen keskellä. Aloittelijoiden pitäisi siksi olla hieman varovaisia, jos heidän kumppaninsa aikoo asettaa sen paikalleen, koska se "ponnahtaa paikalleen", kun paksuin osa on peräaukon ohi, mikä voi tuntua hieman äkilliseltä. Pidä pistoketta hieman taaksepäin, kun se työnnetään sisään, jotta tämä vältettäisiin. Sama pätee myös pistoketta poistettaessa: kun se on matkalla ulos, se ponnahtaa hieman ulos, mikä voi tuntua hieman äkilliseltä. Kuten sanoin, tämä on pistoke, joka on suunniteltu työnnettäväksi ja pidettäväksi sisällä, ei niinkään toistuvaan tunkeutumiseen... fantastinen sen käyttöön ja erittäin suositeltava aloittelijoille +, eli niille, jotka ottavat seuraavan askeleen jännittävään leikkiin makuuhuoneen ulkopuolella ja pitkäaikaiseen käyttöön. Pistokkeen sisällä oleva pallo tarjoaa hyvin ainutlaatuisen tunteen, mutta on ilmeinen "ylös ja alas" -liikkeellä, ala kiipeämällä portaita. Pistokkeen viimeistely on herkkä ja pehmeä, mutta kerää helposti hieman nukkaa ja pölyä, kuten kaikissa tämäntyyppisen viimeistelyn silikonileluissa on tapana. Se näyttää valokuvissa mustalta, mutta se on väriltään enemmänkin tummansininen-violetti. Laadukas, herkullinen, erittäin mukava ja hyvä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Uusi paras ystäväni!
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan tätä pistoketta. Se täyttää hyvin viemättä liikaa tilaa. Muodon ansiosta se on helppo asettaa paikalleen ja se pysyy paikallaan. Se värähtelee herkullisesti, kun kävelen ja liikun, mutta se on villisti intensiivinen, kun poikaystäväni antaa minulle pienen kevyen läpsäyksen takapuolelle, se ei vaadi paljon, mutta se saa pistokkeen pallot värähtelemään villisti. Se tarjoaa ihanaa stimulaatiota, kun harrastamme seksiä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Viisikymmentä sävyä pyllypistoke!
Anonymous - 13. mar. 2024
Se oli hieman suurempi pyllypistoke kuin olimme odottaneet, mutta annoimme sille kuitenkin mahdollisuuden. Se on mennyt todella hyvin ja meillä on ollut joitakin tuhmia tunteja sen kanssa. Poikaystäväni on käyttänyt sitä minuun, ja se on ollut uskomattoman kiihottavaa sekä hänelle että minulle. Tulpassa olevat pallot tuntuvat hieman, kun harrastamme seksiä ja tulppa on sisälläni. Se ei tarjoa paljon stimulaatiota, mutta on hyvin kiihottavaa, että siinä on aika ajoin pieni nykiminen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Uusi paras ystäväni
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan tätä pistoketta. Se täyttää kunnolla viemättä liikaa tilaa. Muodon ansiosta se istuu sinne, minne sen pitäisi ja miten sen pitäisi. Se tärisee ihanalla tavalla, kun kävelen, mutta se tuntuu voimakkaimmalta, kun kumppanini antaa minulle kevyen taputuksen takapuoleen, koska silloin pistokkeen sisällä olevat pallot alkavat täristä kunnolla. Se tarjoaa myös hyvää stimulaatiota, kun harrastamme seksiä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Viisikymmentä sävyjä butt plug
Anonymous - 4. apr. 2017
Se oli hieman suurempi pyllypistoke kuin olimme odottaneet, mutta annoimme sille kuitenkin mahdollisuuden. Se on mennyt melko hyvin, ja meillä on ollut joitakin hyvin tuhmia tunteja sen kanssa. Poikaystäväni on käyttänyt sitä minuun, ja se on ollut uskomattoman kuuma sekä hänelle että minulle. Pistokkeen sisällä olevat pallot tuntuvat hieman, jos harrastamme seksiä pistokkeen ollessa minussa. Se ei tarjoa paljon stimulaatiota, mutta on erittäin kiihottavaa, että välillä on muutama pieni nykäisy.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Uusi paras ystäväni
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan tätä pistoketta. Se vie paljon tilaa viemättä kuitenkaan liikaa tilaa. Sen muodon ansiosta se on helppo asettaa paikalleen ja se pysyy paikallaan. Se tärisee mukavasti, kun kävelen ja liikun, mutta se on todella voimakas, kun poikaystäväni antaa minulle kevyen läpsäyksen takapuoleen, se ei vaadi paljon, mutta se saa pistokkeessa olevat pallot tärisemään kuin hullu. Se tarjoaa mukavan stimulaation seksin aikana.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fifty Shades Darker Primal Attractions Jiggle Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful