Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed Cherished Collection Mini Flogger-piiska var 1

Fifty Shades Freed Cherished Collection Mini Flogger-piiska

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pieni voi olla kauniin lisäksi myös tehokasta. Tämä upea Mini Flogger -piiska virallisesta Fifty Shades Freed Cherished Collection -tuotesarjasta on erinomainen valinta S/M-leikeistä kiinnostuneille aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa kevyesti.

Piiskan 14 lyhyttä, pehmeästä mokkanahasta valmistettua siimaa kutittavat enemmän kuin tekevät kipeää, ja piiskan maltillinen koko takaa sen helpon hallittavuuden myös aivan uusien valtiaiden/valtiattarien käsissä.

Kokeneemmatkin käyttäjät voivat toki saada piiskasta iloa irti, jos sitä käyttää kiihottamiseen, lämmittelyyn tai intiimialueille.

Pienestä koostaan huolimatta piiskan laadusta ei ole tingitty, ja se mahtuu näppärästi vaikka reissuun mukaan. Upeat, syvän violetit siimat ja kauniilla Freed-symbolilla varustettu, ruusukullan värisestä metallista valmistettu kahva tuovat eleganssia makuuhuoneeseen.

Ylellinen säilytyspussi on kuin piste i:n päälle, ja siihen pakattuna piiska on upea lahjaidea kenelle tahansa, joka rakastaa Fifty Shades -tunnelmaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful