TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed Cherished Collection Nahkaläimäytin var 1

Fifty Shades Freed Cherished Collection Nahkaläimäytin

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sytyttekö dominanssi- ja S/M-leikeistä? Toteuttakaa kiihottavimmatkin fantasianne tämän upean nahkaläimäyttimen avulla, joka on osa virallista Fifty Shades Freed Cherished Collection ‑tuotesarjaa.

Aloittakaa kevyellä sivelyllä ja pienillä läpsäyksillä läimäyttimen pehmeällä mokkanahkapuolella ja jatkakaa sen jälkeen astetta pitemmälle nahkaisella puolella.

Ihanan elegantti läimäytin on valmistettu syvän violetista nahasta ja sen kahva on ruusukullan väristä metallia. Pohjasta löytyy myös tunnettu Freed-symboli. Kaikkiin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota, sillä läimäytin on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun Fifty Shades ‑kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

Läimäytin on vahvistettu metallilla koko pituudeltaan. Painavuutensa johdosta se soveltuu parhaiten käyttäjille, jolla on jo aiempaa kokemusta S/M-leikeistä, mutta toki sitä voi käyttää myös kokemattomampana, kunhan aloittaa varovasti.

Läimäytin on pakattu ylelliseen säilytyspussiin, joten se ei kaipaa lisäpaketointia, vaan sopii erinomaisesti lahjaideaksi rakkaalle subillesi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful