Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed Deep Inside Classic Vibraattori var 1

Yhteenveto

Antaudu kiihkolle klassisen Fifty Shades Freed Deep Inside -dildovibraattorin avulla.

Dildovibraattorin aaltoileva pinta on päällystetty silkinpehmeällä silikonilla. Sen kumpuileva pinta kiihottaa sinua joka työnnöllä, ja kun yhdistät leikkiin nautinnollisen värinän, on lopputulos taattu. Vibraattorissa on kolme nopeutta ja seitsemän rytmiä.

Deep Inside -vibraattori on täysin vesitiivis ja ladattava. Siten voit nauttia siitä aina kun haluat ja missä tahansa. Käytä sitä yksin tai anna se kumppanisi osaaviin käsiin.

Vibraattorissa on erityinen matkalukko, joka huolehtii siitä, ettei se käynnisty itsekseen esim. käsilaukussa. Saat lukon päälle ja pois päältä painamalla on/off-painiketta viiden sekunnin ajan.

Deep Inside on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ok, mutta ei odotetun kaltainen
Rehellinen minä - 5. aug. 2019
Materiaali on kovempaa kuin odotin, dildon "urat" ovat kovia ja sitä on melkein kivuliasta käyttää. Minusta värinät on liikaa, lelussa on yksi "rauhallinen" värähtely, mutta kaikki muut ovat niin voimakkaita, etten voi laittaa vibraattoria klitorikselle, koska se on niin voimakasta. Kun tilasin tämän lelun ensimmäisen kerran, siinä oli jotain vikaa, mutta hyvän asiakaspalvelun ansiosta minulle lähetettiin uusi. Alusta, jonka sammutat ladataksesi, on rikki uudessa lelussa, mutta koska minulla oli toinen rikkinäinen lelu, vaihdoin vain alustat. Voin sanoa, että olen tyytyväinen leluun sellaisenaan, mutta en ostaisi sitä uudelleen. Haluaisin mieluummin pehmeämmän materiaalin ja rauhallisemman tärinän, jolloin toimintahäiriöiden riski on pienempi.
0
Meluisa
Rehellinen minä - 5. aug. 2019
Lisäisin myös, että vibraattorin äänitaso on erittäin korkea, eikä kovin huomaamaton. Minä, joka asun muiden kanssa ja haluaisin mieluummin jotain hiljaisempaa, ja olen harvoin yksin kotona, kuulostaa siltä, että poraisin reikiä seinään kun käytän vibraattoria.
0
Silkkisen pehmeä... ei oikeastaan
Annette - 23. mar. 2018
Kuvauksessa sanotaan, että pinta on silkinpehmeä .. luulin sen tarkoittavan sen olevan sileä, mutta se ei todellakaan ole. Melko tahmeaa eikä muistuta ollenkaan silkkiä. Iso miinus. Koko ja muoto ovat kunnolliset. Näyttää kivalta, mutta se ei ole tärkeää. Olisi mukavaa, jos siinä olisi hieman suurempi "alusta", josta pitää kiinni, joten sinun ei tarvitse nostaa käsiäsi varrelle tai tasapainottaa sormenpäitäsi reunalla. Ok värinät. Henkilökohtaisesti pidän parempana syvintä/matalinta saadakseni enemmän tuntemuksia. Kuvauksessa lukee, että siinä on kääntyvä pyörä, mutta painat alareunan valikon läpi. Ja se on ladattava, ei toimi aaa-paristoilla. Äänitaso OK. - En ole kiinnostunut siitä. Mukana pussi, jossa sitä voi säilyttää. Ihan hyvä - mutta koska en siedä liukuvoidetta, on iso miinus, että se ei ole sileä. Harmi, että kuvaus ei pidä paikkaansa.
0
pieni tunne
NGP - 25. jan. 2018
Jos haluaa jotain, joka menee syvemmälle, tämä on ilmeinen valinta.
0

Fifty Shades Freed Deep Inside Classic Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful