TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed Desire Blooms Klitorisvibraattori var 1

Fifty Shades Freed Desire Blooms Klitorisvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Hemmottele itseäsi tai elämäsi naista Fifty Shades Freed Desire Blooms Klitorisvibraattorilla, joka vie käyttäjänsä takuulla orgasmitaivaaseen.

Vibraattorin pehmeät, eläväiset muodot saavat sen asettumaan juuri oikealla tavalla naisen tuntoherkimmille alueille stimuloiden klitorista ja koko vulvaa tehokkaalla värinällään. Valitse sen seitsemästä rytmistä ja kolmesta nopeudesta omat suosikkisi.

Desire Blooms on ehdoton hankinta nautinnollisiin, yksityisiin hetkiin tai kiihottavaan esileikkiin, sillä myös kumppanisi nauttii varmasti nähdessään sinut ekstaasissa.

Vibraattori on vesitiivis, joten sen voi huoletta ottaa mukaan myös suihkuun tai kylpyyn. Se on ladattava mukana tulevan USB-latausjohdon avulla.

Vibraattorissa on myös erityinen matkalukko, joka estää sitä käynnistymästä esim. matkalaukussa. Pidä vain on/off-painiketta painettuna viiden sekunnin ajan avataksesi tai lukitaksesi sen.

Desire Blooms on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful