TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed Feel So Alive Kauko-ohjattava Anustappi var 1

Fifty Shades Freed Feel So Alive Kauko-ohjattava Anustappi

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Antaudu tai ota tilanne hallintaasi Fifty Shades Freed Feel So Alive Kauko-ohjattavan Anustapin avulla.

Tämä ylellinen silikonitappi on keskikokoinen, joten se on erinomainen valinta sekä anaalistimulaatiosta kiinnostuneille että hieman kokeneemmille käyttäjille, jotka ovat jo aiemmin tutustuneet tämän tyyppisten eroottisten leikkien aikaansaamaan syvään tyydytykseen.

Feel So Alive on helppo asettaa paikoilleen ja tuntuu miellyttävältä myös pitempien leikkien aikana. Niinpä se soveltuu hyvin leikkeihin, joissa asetat sen ensin paikalleen ja sitten vain odotat, milloin kumppanisi päättää hemmotella sinua ihanalla värinällä.

Tapissa on peräti 12 värinänopeutta ja 8 kiihottavaa rytmiä, joista löydätte takuulla sopivaa nautintoa sekä soololeikkeihin että yhteisiin nautintoihin.

Vibraattorissa on erityinen matkalukko-ominaisuus, joka estää sitä käynnistymästä esimerkiksi matkalaukussa ollessa. Paina vain on/off-painiketta viiden sekunnin ajan avataksesi lukon tai lukitaksesi sen uudelleen.

Feel So Alive on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful