TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed I Want You Now Metallinen Penisrengas var 1

Fifty Shades Freed I Want You Now Metallinen Penisrengas

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Upea, ruusukullan värinen Fifty Shades Freed I Want You Now Metallinen Penisrengas auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi.

Tämä ylellinen penisrengas on upean leveä ja sen reunat on pyöristetty. Sen avulla saat tiukan ja ihanan kinkyn käyttökokemuksen.

Penisrengas asetetaan aivan peniksen tyveen, ja sen ollessa paikallaan voit nauttia tavallista kookkaammasta ja kestävämmästä erektiosta, josta on vamasti iloa sekä sinulle että kumppanillesi.

Voit myös käyttää sitä kivesten ympärillä, jossa se antaa kiihottavan painon tunteen, joka reagoi vartalosi liikkeisiin. I Want You Now on sisähalkaisijaltaan 4,5 cm ja sopii useimmille miehille.

I Want You Now on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful