Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed I Want You Now Metallinen Penisrengas var 1

Yhteenveto

Upea, ruusukullan värinen Fifty Shades Freed I Want You Now Metallinen Penisrengas auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi.

Tämä ylellinen penisrengas on upean leveä ja sen reunat on pyöristetty. Sen avulla saat tiukan ja ihanan kinkyn käyttökokemuksen.

Penisrengas asetetaan aivan peniksen tyveen, ja sen ollessa paikallaan voit nauttia tavallista kookkaammasta ja kestävämmästä erektiosta, josta on vamasti iloa sekä sinulle että kumppanillesi.

Voit myös käyttää sitä kivesten ympärillä, jossa se antaa kiihottavan painon tunteen, joka reagoi vartalosi liikkeisiin. I Want You Now on sisähalkaisijaltaan 4,5 cm ja sopii useimmille miehille.

I Want You Now on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras penisrengas "EVER"!!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Sopii täydellisesti, kun se laitetaan oikein! Se ei ole "liian iso", kuten aiemmin on tarkasteltu täällä. Jos tämä on asennettu oikein: öljyllä, rennossa "tilassa", kivespussin alle ja peniksen päälle, aina juureen asti, odota vain herkullista, pitkää erektiota !!!!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Markkinoiden paras sormus, jota rakastatte taatusti molemmat.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Onko tämä normaali paksuus?
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin uskomattoman innoissani tästä tuotteesta. Paino antoi minulle kihelmöivän tunteen, kun pidin sitä kädessäni pussissa, jossa se oli. Omg, ajattelin. Tästä tulee mahtavaa. MUTTA pettymys oli valitettavasti hyvin suuri, kun otin sen pois pussista. Se oli valtava. Se oli tarkoitettu jollekin kaksi kertaa minua paksummalle. Ja minä olen standardin mukaan normaalia paksumpi ja pitempi. Se oli uskomattoman pettynyt tunne.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Fifty Shades penis rengas
Anonymous - 9. feb. 2019
Ensinnäkin tämä on erittäin hienon näköinen penisrengas, melkein hieman kullanvärinen. Se sopii täydellisesti peniksen ympärille ja tekee työnsä loistavasti. Erektiosta tulee paljon kovempi ja se kestää paljon kauemmin. Sen käyttäminen kivespussin ympärillä ei toimi minulle, sitä varten tarvitsen isomman renkaan. Jopa vaimoni pitää sormuksesta, ei vain siksi, että penis kovenee, vaan myös siksi, että sormus stimuloi häntä mukavasti, kun hän ratsastaa kanssani. Kaikki voittavat. Selkeä suositus.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
10 out of 10
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fifty Shades Freed I Want You Now Metallinen Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful