Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris- ja G-pistevibraattori var 1

Yhteenveto

Nyt on tarjolla parhaat puolet kahdesta erilaisesta tuotteesta, sillä Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris- ja G-pistevibraattori antaa sinulle mahdollisuuden nauttia sekä klitoris- että G-pisteorgasmeista samanaikaisesti.

Älä anna sen maltillisen ulkomuodon ja silkinpehmeän pinnan hämätä. Kyseessä on nimittäin erittäin tehokas tuplavibraattori, joka hemmottelee G-pistettäsi ja kiihottaa klitoristasi todella nautinnollisesti. Voiko enempää toivoakaan?

Lavish Attention -vibraattorissa on seitsemän värinärytmiä ja kolme nopeutta, joiden avulla voit räätälöidä käyttökokemuksen juuri sellaiseksi kuin haluat. Lisäksi se on täysin vesitiivis ja ladattava, joten nautit siitä missä ja milloin haluat.

Vibraattorissa on erityinen matkalukko-ominaisuus, joka estää sitä käynnistymästä esimerkiksi matkalaukussa ollessa. Paina vain on/off-painiketta viiden sekunnin ajan avataksesi lukon tai lukitaksesi sen uudelleen.

Lavish Attention on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
näppärä pahimpaan nälkään
Pikkuhiiri - 28. dec. 2017
G-pisteosio on todella hyvin tehty ja nopeasti hoitaa hommansa ensimmäisen kerran, sitten pitäisi saada enemmän klitorisosuudelle voluumia, niin muotoilussa kuin värinässäkin, tuote on erittäin joustava eli edes painetta lisäämällä ei saa lelun värinöitä tehostettua, muodoltaan tässä tuotteessa sitten taas se perus ongelma että kädensijan pitäisi tulla reilusti pidemmälle ja kaareutua eteenpäin, meno tyssää siihen kun menee täysin sormilla kikkailemiseksi eikä silti saa kunnon klitoristuntumaa, mutta ihan kiva lelu pikku pikakivaan!
Ensimmäinen G-pisteen orgasmi
Annika - 16. sep. 2020
Olin niin skeptinen tämän suhteen ja ostin sen vain hyvien arvostelujen takia, mutta olin valmis pettymään, koska minun on vaikea saada orgasmia. Mutta se ei todellakaan petä, ja muutaman yrityksen jälkeen sain ensimmäisen G-pisteen orgasmin koskaan, JEE! Se on muotoilultaan mukava, mutta sen ominaisuuksien selvittäminen kesti vain muutaman minuutin. Mukana on kuitenkin hyvä ohje. Se saa suositukset täältä.
0
Intensiiviset orgasmit
Josefine - 12. mar. 2019
Erinomainen intensiivisiin, pitkäaikaisiin ja useisiin orgasmeihin. Olen innoissani ajatuksesta, mitä se voi tehdä
0
Nerokas
Nicoline - 9. dec. 2018
Jos haluat lisää orgasmeja peräkkäin
0
Ihana!
Elin - 6. may. 2020
Ostin tämän, kun vanha meni rikki, ja olen niin tyytyväinen! Se on saatavilla kaikkiin oikeisiin paikkoihin samanaikaisesti ja on erittäin tyydyttävä.
0
G-piste
Anonymous - 13. mar. 2024
Vaimo piti siitä kovasti.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris- ja G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful