TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed My Body Blooms Vibraattorialushousut var 1

Fifty Shades Freed My Body Blooms Vibraattorialushousut

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Ota nautintosi omiin käsiisi tai luovu hallinnasta kokonaan saadaksesi huikean kiihottavia kokemuksia Fifty Shades Freed My Body Blooms Vibraattorialushousujen avulla.

Vibraattorissa on peräti kahdeksan värinärytmiä sekä 12 nopeutta, joten tarjolla on sekä hellää stimulaatiota että ihanan intensiivistä nautintoa. Vibraattori asetetaan ylellisiin ja säädettäviin Coco de Mer -alushousuihin, joissa se kiihottaa sinua aina kun sinä tai kumppanisi niin päätätte.

Luvassa on orgasmintäyteisiä hetkiä kotona tai kaupungilla rakkaimpasi kanssa. Vibraattori on niin huomiota herättämätön, että salaisuutenne säilyy varmasti myös muiden joukossa.

Vibraattorissa on erityinen matkalukko-ominaisuus, joka estää sitä käynnistymästä esimerkiksi matkalaukussa ollessa. Paina vain on/off-painiketta viiden sekunnin ajan avataksesi lukon tai lukitaksesi sen uudelleen.

My Body Blooms on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Trygirl
The vibrations are quite loud, wouldn't use it in public unless at a crowded and noisy place. Jessica - 7. apr. 2020
Kuuma laatu
Erittäin kuuma lelu... Ja se toimii juuri niin kuin on tarkoitettu... Mukana tulevat pikkuhousut eivät ole super.. Mutta sillä on myös merkitystä, kunhan lelu o... Lue lisää
DM - 23. jul. 2019
Suosittelen pariskunnille ja sinkuille
Pidän siitä, että siinä on johto eikä se toimi paristoilla. Kaukosäätimen etuna on, että voit ohjata sitä peiton päältä tai että kumppanisi voi ottaa ohjat. Se ... Lue lisää
Karen - 24. apr. 2020

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful