Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed Pleasure Overload Parisetti var 1

Yhteenveto

Ilahduta itseäsi ja kumppaniasi Fifty Shades Freed Pleasure Overload Parisetin eroottisilla tuotteilla, joista on iloa pitkäksi aikaa.

Setti on täydellinen valinta pariskunnalle, joka on utelias ja kokeilunhaluinen seksin suhteen ja haluaa kokeilla eroottisia aistileikkejä yhdessä. Setissä on peräti 10 erilaista seksilelua, joiden avulla pääsette kokeilemaan niin sidontaa kuin monenlaisia muitakin tyydytyksen muotoja.

Kiinnitä kumppanisi ranteet tai nilkat setin satiinisidontanauhoilla ja peitä hänen silmänsä samasta materiaalista valmistetulla silmänaamiolla. Päästä sen jälkeen mielikuvituksesi laukkaamaan käyttämällä setin tehokasta bullet-vibraattoria, ihanaa höyhenkutitinta tai pehmeää, nahkaista flogger-piiskaa.

Kokeilkaa uudenlaisia nautintoja värisevän penisrenkaan avulla tai tutustukaa anaalistimulaation aistilliseen maailmaan käyttämällä setin pientä anustappia.

Ylellisten nänninipistimien avulla nännit herkistyvät entisestään. Setissä on myös kiihottavat ja tehokkaat geishakuulat.

Käyttökertojen välillä voitte säilyttää settiä mukana tulevassa satiinipussissa. Setti on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fifty Shades Freed Pleasure Overload Parisetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful