TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades Freed So Exquisite G-pistevibraattori var 1

Fifty Shades Freed So Exquisite G-pistevibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Oletko valmis nauttimaan syvistä G-pisteorgasmeista? Jos vastaus on kyllä, kannattaa tutustua Fifty Shades Freed So Exquisite G-pistevibraattoriin.

Tämä pieni vibraattori on muotoiltu juuri sopivasti, jotta se löytää G-pisteesi näppärästi ja stimuloi sitä kunnes saavutat huikean ja ravisuttavan orgasmin. Tai vaikka useita.

Silkinpehmeä silikonikerros kätkee sisälleen täyttävän, munanmuotoisen pään, joka on taivutettu täydelliseen kulmaan hoikkaan varteen nähden. Pienikokoista vibraattoria on kätevä käsitellä. Tämän vibraattorin avulla saat upean käyttökokemuksen joka ikinen kerta.

So Exquisite -vibraattorissa on seitsemän värinärytmiä sekä kolme nopeutta, joiden avulla saat takuulla juuri sellaista värinää kuin itse haluat. Se on ladattava sekä täysin vesitiivis, joten se on valmis kuumaan menoon missä ja milloin tahansa.

Vibraattorissa on erityinen matkalukko, joka huolehtii siitä, ettei se mene itsestään päälle esim. käsilaukussa. Saat sen päälle tai pois päältä painamalla on/off-painiketta viiden sekunnin ajan.

So Exquisite on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful