Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Geishakuulat var 1

Fifty Shades of Grey Geishakuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey Geishakuulat mahdollistavat lantionpohjan lihasten tehokkaan ja nautinnollisen harjoittamisen.

Näiden geishakuulien avulla voit itse päättää kuulayhdistelmän painon, joten ne sopivat hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Kuulien paino on 15 g, 25 g, 35 g ja 55 g, ja niitä voi yhdistellä kuudella eri tavalla, joista painavin yhdistelmä on 90 g (erittäin kokeneille käyttäjille).

Tehokas lantionpohjatreeni tekee emättimestäsi tiukemman ja tuntoherkemmän. Se estää myös virtsankarkailua.

Setin neljä kuulaa ovat kaikki erivärisiä, joista vaaleimmat ovat kevyimpiä. Kuulat on helppo vaihtaa silikonipidikkeeseen, joten oikea painoyhdistelmä löytyy näppärästi kokeilemalla.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jolloin ne on helpompi asettaa paikalleen.

Lisäksi saat satiinisen pussin säilytystä varten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvät
Susan - 1. apr. 2022
Laadukkaat miellyttävät.
Hyvät
Susan - 1. apr. 2022
Laadukkaat miellyttävät.
Yksinkertainen ja hyvä
Nina - 12. jul. 2018
Ensimmäinen ostamani tuote ja olen erittäin tyytyväinen. Hieman kevyt (ehkä olin hieman paremmin treenattu kuin luulin), mutta se, että voit pidätellä vetämisen aikana on plussaa. Kumppani on myös erittäin tyytyväinen :)
0
Hyvät ystävät
The mermaid - 11. feb. 2021
Olen täysin uusi geishakuulien käytössä, mutta olen tullut siihen tulokseen, että minun piti työstää lantionpohjaa hieman noin 45-vuotiaana. Kuulat on valmistettu mukavasta materiaalista, joka on helppo puhdistaa. Olen käyttänyt sekä kevyitä että raskaita kuulia. Todella siistiä, että voi vaihtaa 'painoluokkaa' helposti ja nopeasti. Ne antavat sisälle hyvän tunteen – mikä tekee hyvää sekä harjoittelulle että seksihalulle. Kuten sanoin, en ole kokeillut kovin monia muita, mutta voin ehdottomasti suositella näitä. Samalla ne ovat saaneet minut kiinnostumaan enemmän tästä universumista.
0
Useita vaihtoehtoja
Sascha - 22. mar. 2017
Pidän siitä, että voi yhdistää sarjan erilaisiin kuuliin riippuen siitä, kuinka treenannut on. Todella suuri hyöty! Aloitin kevyimmällä yhdistelmällä ja olen jo noussut seuraavaan "painoluokkaan" alle kuukaudessa. Se ei johdu siitä, että ne todella stimuloisivat minua, vaan minusta on tullut herkempi sieltä, ja niiden käyttäminen on mukava tunne. Materiaali on ylevää - helppo puhdistaa ja helppo kuljettaa. Se on myös iso plussa. Ja sitten pidän siitä, että sarja on harmaa eikä niin tyttömäinen.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful