Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Silikoniset Geishakuulat var 1

Fifty Shades of Grey Silikoniset Geishakuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nämä tyylikkäät silikoniset geishakuulat ovat osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

Geishakuulat ovat alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls, ja niillä on kaksi käyttötapaa. Voit käyttää niitä seksileluina silkkaan nautintoon joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa, tai voit harjoittaa niiden avulla lantionpohjan lihaksiasi tehokkaasti.

Setti koostuu kahdesta hopeanvärisestä muovikuulasta, jotka on kiinnitetty silikonista valmistettuun vyöhön. Vyön toisessa päässä on silikoninaru, jonka avulla kuulat on helppo vetää ulos. Hopeakuulat voi myös irrottaa vyöstä, jolloin niitä voi käyttää sellaisenaan.

Geishakuulat ovat juuri sopivankokoiset ja -painoiset, jotta ne sopivat hyvin aloittelijoille. Kuulien kokonaispaino on 64 g.

Voit aloittaa harjoitusten teon makuullaan, ja edistyttyäsi tarpeeksi voit tehdä harjoituksia myös seisaallaan tai kävellen ympäriinsä - aivan kuin Anastasia Steele.

Suosittelemme käyttämään kuulien kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kuulien mukana saat myös hopeanvärisen satiinipussin säilytystä varten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Enemmän työtä kuin iloa
Susanne - 3. dec. 2013
Nämä Pleasure Balls -kuulat on valmistettu todella upeasta materiaalista. Niitä on erittäin mukava koskettaa ja niiden sisällä on pieniä painoja, jotka liikkuvat. Valitettavasti ne eivät liiku niitä käytettäessä, ellet hyppele ympäriinsä, ja se on melko vaikeaa tehdä, kun yrität pitää niitä sisälläsi... Ne oli helppo puhdistaa, mutta pitää muistaa ottaa sisemmät kuulat irti, eikä niitä ole niin helppo laittaa uudestaan sisään ilman, että ne kääntyvät hankalissa kulmissa takaisin asetettaessa. Kaiken kaikkiaan kuulissa oli mielestäni enemmän työtä kuin nautintoa, joten valitettavasti ne eivät pääse korkealle hittilistallani.
0
Hyvä!
Heihei - 5. aug. 2018
Tykkään näistä tosi paljon! Ne tuntuvat hyvältä. Sopii lämmittelyyn yksin tai lisäksi stimulaatioon. Hyvä emättimen lihasten harjoittamiseen. Ainoa asia, joka mielestäni vähentää arvosanaa, on se, että itse kuulat on valmistettu muovista. Ne ovat riittävän helppoja puhdistaa, mutta silti hieman vaikeita. Mutta yleisesti ottaen – erittäin tyytyväinen! Käytä liukuvoidetta!!
0
Upeat kuulat
7078 - 13. mar. 2015
Tämä oli minun geishakuulasettini, jota on ihana käyttää, kumppanini huomasi tulokset vaginassa nopeasti. Minulla on nyt yhteensä 4 paria ja suosittelen niitä lämpimästi. Ainoa hieman negatiivinen asia on, että runsaan käytön jälkeen kuulien väri katoaa ja niistä tulee harmaita/valkoisia. Mutta kenenkään ei pitäisi nähdä niitä, joten sillä ei ole niin väliä. olen hyvin tyytyväinen. yksinkertainen ja puhdas
0
Stimuloi mukavasti
M.A - 31. may. 2015
Erittäin hyvälaatuisia, kuten sanoin, vähän ylimääräistä voiteluainetta tarvitaan niiden saamiseen sisään. Muuten erittäin mukava varsinkin kävellessä. Helppo myös käsitellä.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful