Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Ladattava Rabbit Bullet-vibraattori var 1

Yhteenveto

Valmistaudu intensiiviseen stimulaatioon kevyen ja elegantin Fifty Shades of Grey Ladattavan Rabbit Bullet-vibraattorin avulla.

Tehokas bullet-vibraattori on varustettu pienillä, kutittelevilla kaninkorvilla, jotka ovat valmiina lähettämään sinut orgasmitaivaaseen, kun leikit sen 3 kiihottavalla värinänopeudella ja 7 rytmillä.

Kokonsa puolesta vibraattori sopii täydellisesti soololeikkeihin niin kotona kuin reissussakin. Sen avulla teette myös esileikistä aivan erityisen nautinnollista. Kokeile vesitiivistä pupua suihkussa, jos kaipaat kosteampaa menoa.

Vibraattorissa on käytännöllinen matkalukko, jonka kytket päälle ja pois päältä kahdella nopealla painikkeen painalluksella. Sen jälkeen voit käynnistää värinän ja vaihtaa asetusta lyhyillä painalluksilla ja sammuttaa vibraattorin pitkällä painalluksella.

Vibraattori on päällystetty pehmeällä, silkkiseltä tuntuvalla silikonilla, joka ei sisällä ftalaatteja tai lateksia ja tuntuu fantasiselta intiimialueen herkkää ihoa vasten.

Lataat kanin mukana tulevalla USB-latausjohdolla ja käyttökertojen välillä voit säilyttää sitä tyylikkäässä satiinipussissa, joka sekin tulee pakkauksen mukana.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fifty Shades of Grey Ladattava Rabbit Bullet-vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful