Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Red Room Collection Nahkaiset Nilkka-/käsiraudat var 1

Fifty Shades of Grey Red Room Collection Nahkaiset Nilkka-/käsiraudat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Luo oma kiihottava Red Room-kohtaus upean Limited Edition Fifty Shades of Grey Red Room Collection- nilkka-/käsirautojen avulla! Red Room Collection Nilkka-/käsiraudat on suunniteltu ihmisille, jotka osaavat arvostaa hyvää S/M-seksilelujen laatua. Upeat Red Room Nahkaiset Nilkka-/käsiraudat ovat hyvin tukevat ja tuntuvat yhtä miellyttävältä kuin ne näyttävätkin.   Nahat kiertyvät ihon ympärille ja vahva pronssi kiinnitin on muotoiltu pitämään tukevasti nilkan ympärille. Nilkka-/käsiraudat nepparikiinnityksellä.   Red Room nilkka-/käsirautojen pituutta voidaan säätää, ympärysmitta 14 cm - 24 cm, sopii lähes kaikille.   Ihana eroottinen lahja Fifty Shades of Grey-trilogian ihailijalle! Huomioithan, että Red Room Bondage Collection tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä. Red Room on osa virallista Fifty Shades of Grey tuotesarjaa ja on trilogian kirjailijan E.L. Jamesin hyväksymä.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Herkullista!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ne ovat erittäin mukavat. Nahka on pehmeää, ja sisäpuolella olevien pehmusteiden ansiosta ne eivät koskaan satu, mutta ne istuvat silti tiukasti. Ne ovat kauniit, loistavat laatutietoisille ja rahan arvoiset. Poikaystäväni ja minä rakastamme ehdottomasti käyttää niitä! Suosittelen niitä kaikille. Meillä on niitä sekä käsille että jaloille ja se on todella hyvä sijoitus. Meillä on koko Red Room -mallisto ja se on uskomaton. Se tulee pusseissa, kuten kuvassa näkyy. Ja tiedät aina, että luvassa on super perverssi ilta, kun yksi pusseista otetaan esiin. SUURI tuote!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful