Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Parivibraattori var 1

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations -tuotesarjan parivibraattori tarjoaa monipuolisia nautintoja ja sen voi taivutella täydellisesti omaan anatomiaan sopivaksi. Nauti siitä vartalosi ulkoisilla tai sisäisillä erogeenisilla alueilla ja ohjaa rummuttavia värinöitä langattomalla kaukosäätimellä.

Muotoilultaan ainutlaatuinen nautintoväline koostuu kolmionmallisesta vibraattoriosasta ja kahdesta taivuteltavasta antennista. Jos tavoittelet ihanan syvää G-pisteorgasmia, sujauta vibraattori emättimeen ja taivuta antennit ulkopuolelle niin, että ne pitävät sen tukevasti paikoillaan. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta, niin se liukuu aistillisesti sisääsi.

Voit myös kääntää vibraattorin toisinpäin asettamalla sen klitorista vasten ja ankkuroimalla antennit emättimen sisälle. Näin voit käyttää sitä myös yhdynnän aikana ja nauttia kiihottavasta tuplastimulaatiosta. Luvassa on upeita sekaorgasmeja.

Ohjaa tehokkaita värinöitä kaukosäätimestä tai jos kaipaat kiihottavaa yllätyksellisyyttä, anna ohjat kumppanisi käsiin. Sen kantomatka on jopa 5 m. Vibraattori on vesitiivis ja näin ollen täydellinen kosteisiin leikkeihin, kunhan pidät kaukosäätimen kuivana.

Lataa vibraattori mukana tulevalla USB-latausjohtolla. Kaukosäädin toimii 1 x CR2032-paristolla, jonka saat pakkauksen mukana. Puhdistat vibraattorin lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella hyvän hygienian varmistamiseksi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful