Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Secret Weapon Värisevä Penisrengas var 1

Yhteenveto

Jos haluat kovemman ja pitempikestoisen erektion yhdistettynä nautinnollisiin värinöihin kumppanisi klitoriksella, Fifty Shades of Grey:n tyylikäs Secret Weapon -penisrengas on juuri oikea valinta.

Rengas puristaa kevyesti peniksen tyvessä, mikä tekee erektiosta kovemman ja auttaa sinua kestämään pitempään. Renkaassa kiinni oleva vibraattori värisee herkullisesti välissänne yhdynnän aikana, ja tuottaa teille molemmille lisänautintoa.

Liu'uta rengas peniksen tyveen ja käynnistä vibraattori. Renkaan halkaisija on 3,3 cm, mikä sopii useimmille miehille. Vibraattorissa on yksi värinätaso, ja sen voi myös irroittaa renkaasta, jolloin sitä voi käyttää erillisenä klitorisvibraattorina.

Secret Weapon on tehty korkealaatuisesta, pehmeästä silikonista ja se on vesitiivis. Se toimii 3 x LR41-paristoilla (6 kpl tulee laitteen mukana).

Käytön jälkeen puhdista laite lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Lähes erinomainen
BiAn - 28. jun. 2018
Loistava materiaali ja koko (oma 17/4,5). Ulkonäöltään erittäin hieno. Ajaa asiansa mallikkaasti. Iso miinus kuitenkin vibraattorista, josta loppui virta jo 15 minuutin käytön jälkeen.
Hyvä tuote
Søren - 7. jul. 2017
Jos et ole aiemmin kokeillut värisevää penisrengasta, tätä kannattaa kokeilla. Se on helppo pukea päälle etenkin jos sen laittaa paikalleen ennen kuin penis on täysin erektiossa ja käyttää liukuvoidetta. Se on hyvä sekä kumppanin kanssa käytettynä että nopeissa soololeikeissä. Värinät toimivat on/off-periaatteella ja niillä saa erektion tosi jäykäksi. Hinta-laatusuhde on hyvä, suosittelen kaikkia kokeilemaan.
Edullinen
Petra - 19. jul. 2017
Sekä minä että mieheni olemme siihen erittäin tyytyväisiä.
0
Hyvä tuote
Sųren - 28. jun. 2017
Jos et ole aiemmin kokeillut penisrengasta vibraattorilla, kannattaa kokeilla tätä. Se on melko helppo pukea, varsinkin jos teet sen ennen kuin olet täysin jäykkä tai käytät liukuvoidetta. Se on hyvä sekä kumppanin kanssa että kun tarvitset nopeaa matkaa yksin. Värinät ovat päällä / pois päältä ja jäykistävät lisää. Laatu on hyvä hintaan nähden ja voin vain suositella muillekin kokeiltavaksi.
0
Hyvä ostos
Petra - 16. sep. 2017
Sekä minä että mieheni olemme siihen erittäin tyytyväisiä.
0
Hyvä tuote
Anonymous - 7. jun. 2017
Jos et ole koskaan aiemmin kokeillut penisrengasta vibraattorin kanssa, tämä on oikea valinta ensimmäiselle kerralle. Se on helppo laittaa päälle, varsinkin jos teet sen ennen kuin olet täysin kovettunut tai käytät voiteluainetta. Se sopii hyvin sekä kumppanin kanssa että silloin, kun tarvitset nopean kierroksen yksin. Pyörteet ovat päälle/pois ja tekevät sinusta erityisen jäykän. Laatu on hyvä hintaan nähden, ja voin vain suositella muillekin kokeilemaan sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Älä osta
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin melko pettynyt. Ensinnäkin se oli melko löysä. se ei pudonnut pois, mutta se ei myöskään kiristynyt. joten erektiossa ei ollut havaittavaa eroa tai parannusta. (viitteeksi, olen halkaisijaltaan 5 cm ja mainoksessa väitetään, että se toimii 3,3 cm:iin asti..... ERITTÄIN skeptinen sen suhteen) Toiseksi, en minä eikä tyttöystäväni saaneet mitään irti värinästä. se oli niin heikko, että jalkovälistä ei kuulunut muuta kuin pelkkä ääni. ja jos olet utelias värisevistä penisrenkaista, voit saada muita paljon halvemmalla kuin tämän. Siksi en suosittele tätä kenellekään.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei hyvä
Anonymous - 4. may. 2021
Valitettavasti se toimi hyvin huonosti. Tärinä ei osunut mihinkään, joten tätä käytettiin kerran ja sitten suoraan roskiin.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos et ole koskaan aiemmin kokeillut penisrengasta vibraattorin kanssa, kannattaa kokeilla tätä. Se on melko helppo laittaa, varsinkin jos teet sen ennen kuin sinulla on erektio tai jos käytät liukuvoidetta. Se sopii erinomaisesti sekä kumppanin kanssa että pikapanoihin yksin. Värähtelyt ovat päällä/pois päältä ja tekevät sinusta entistä kovemman. Laatu on hyvä hintalappuun nähden, ja voin vain suositella muillekin kokeilemaan sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kaunis
Anonymous - 13. mar. 2024
Miehen itsensä mukaan sitä on erittäin mukava käyttää. Rakastan silkkistä tunnetta ja laatu on luultavasti parempi kuin useimmat.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fifty Shades of Grey Secret Weapon Värisevä Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful