TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Stand to Attention Ovisidontasetti var 1

Fifty Shades of Grey Stand to Attention Ovisidontasetti

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey Stand to Attention Ovisidontasetti on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-trilogian kirjoittaneen E.L. Jamesin kanssa.

Jos haluatte eroottisen kohtaamisen kasvokkain tai takaapäin, tämä ylellinen setti on juuri mitä tarvitsette toteuttaaksenne seisaallaan tapahtuvia sidontaleikkejä. Setin avulla käsien ja jalkojen kiinnittäminen oveen on todella helppoa ja nopeaa.

Remmien yläpäässä on pienet painot ja yksittäiset metallirenkaat, ja alapäässä neljä metallirengasta molemmin puolin. Painot laitetaan oven ylitse, jolloin oven sulkeminen pitää remmit paikallaan. Sen jälkeen voitte kiinnittää kahleet paikalleen metallirenkaisiin halutulle korkeudelle.

Kahleet voi halutessaan myös kiinnittää toisiinsa niissä olevilla metallipidikkeillä. Niiden sisäpuoli on valmistettu pehmeästä tekoturkiksesta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten eikä jätä jälkiä. Niissä on tarranauhat, joilla ne saa kiinnitettyä tiiviisti paikalleen. 

Akrobaattisimmat käyttäjät voivat asettua kahleisiin myös käsinseisontaan, joka tarjoaa kumppanille helpon pääsyn intiimeimmille alueille.

Setin mukana tulee silmäside, joka tuo leikkiin lisämaustetta. Lisäksi saatte "Do not disturb" -kyltin parhaaseen Fifty Shades of Grey -tyyliin. Kaikki setin osat on valmistettu korkealaatuisista ja ylellisistä materiaaleista.

Huolehdittehan toisistanne ja siitä, että käyttämänne ovi kestää varmasti leikin aiheuttaman rasituksen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful