Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Aloittelijan Bondage-setti var 1

Yhteenveto

Tämä tyylikäs aloittelijan bondage-setti on alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Submit to Me Beginners Bondage Kit. Se on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

Bondage-setti sisältää läimäyttimen, silmäsiteen ja neljä satiinista sidontanauhaa. Siten se sisältää kaiken mitä tarvitsette kokeillessanne sidontaa ensimmäisen kerran.

Sido rakkaasi silmät silmänaamiolla. Näköaistin ollessa poissa pelistä jokainen kosketus ja suudelma tuntuu entistäkin intensiivisemmältä.

Kiinnitä kumppanisi kädet ja jalat sidontanauhoilla. Voit sitoa ne yhteen tai erilleen esim. sängynpäätyyn, mutta yhtä kaikki nauhojen avulla otat kumppanisi nautinnon haltuusi. Jokaisessa nauhassa on D-rengas, jonka avulla sen saa kiinnitettyä tiukasti. Sidontanauhat on valmistettu satiinista, joka tuntuu miellyttävältä iholla.

Läimäyttimessä on kaksi erilaista puolta, joista yksi on pehmustettu satiinilla ja toinen on tekonahkaa. Siten voitte aloittaa pehmeällä sivelyllä ja kevyillä näpäytyksillä käyttäen satiinipuolta ja edetä pikkuhiljaa kovempiin läimäytyksiin nahkapuolella. Satiinin alla on pehmeää neopreeniä, joka pehmentää iskuja entisestään.

Aloittelijan bondage-setti on pakattu kauniiseen lahjarasiaan, jossa on sisällä myös satiininen säilytyspussi setin säilyttämistä varten.

Muistattehan sopia turvasanasta etukäteen, jotta leikki säilyy turvallisena teille molemmille.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fifty Shades of Grey Aloittelijan Bondage-setti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful