Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Trust Me Säädettävä Tanko Ja Kahleet var 1

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey:n Trust Me -setti sisältää säädettävän tangon ja kahleet, ja se on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-trilogian kirjoittaneen E.L. Jamesin kanssa.

Säädettävä tanko koostuu kahdesta osasta, jotka on helppo koota yhteen mukana tulevien liittimien avulla. Kahleet tulevat tangon molempiin päihin, ja sitten pääsetkin tositoimiin kumppanisi kanssa. Kahleet menevät nilkkojen ympärille, ja voitte halutessanne sitoa ranteet tangon keskellä oleviin metallirenkaisiin. 

Kahleet on valmistettu satiinista ja kestävästä nylonista, ja ne on pehmustettu tekoturkiksella, jotta ne tuntuvat mahdollisimman mukavilta nilkkojen ympärillä eivätkä jätä jälkiä. 

Setin mukana tulee myös silmäside, joka tuo leikkiin lisämaustetta. Lisäksi saatte "Do not disturb" -kyltin parhaaseen Fifty Shades of Grey -tyyliin. Kaikki setin osat on valmistettu korkealaatuisista ja ylellisistä materiaaleista.

Setti menee pieneen tilaan kun se on purettu osiin, joten se on helppo ottaa mukaan minne vain. Koottuna tangon pituutta voi säätää 53-79 cm:n välillä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fifty Shades of Grey Trust Me Säädettävä Tanko Ja Kahleet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful