Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Ultimate Control Ovikahlesetti var 1

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey Ultimate Control Ovikahlesetti muuttaa minkä tahansa huoneen tuhmaksi bondage-näyttämöksi alta aikayksikön. Kahleet voi kiinnittää esim. oven yläpuolelle tai sängynpäätyyn.

Kiinnitä kahleet paikoilleen viemällä remmien päässä olevat painot esim. oven yli. Sulje ovi, jolloin se pitää kahleet visusti paikallaan. Sen jälkeen voit kiinnittää kumppanisi ranteet kahleisiin. Oven sijasta voitte käyttää myös esim. pöytää, tukevaa tuolia tai sängynpäätyä kiinnittääksenne painot paikalleen.

"Oh, please." I beg, pulling on the restraints above my head as I stand blindfolded and tethered to the grid in the playroom.." - Anastasia Steele

Kahleet ovat tyylikkäät ja niiden sisäpuoli on pehmustettu, joten niitä on miellyttävä käyttää eivätkä ne jätä ihoon jälkiä. Hohtava satiini kahleiden ulkopinnalla antaa niille aidon Fifty Shades ‑silauksen.

Kahleiden remmejä voi säätää ja niitä voi käyttää myös muiden bondage-seksilelujen kanssa niissä kiinni olevien D-renkaiden avulla. Kahleissa on karbiinihaat, joilla ne voi kiinnittää remmeihin tai toisiinsa.

Kahlesetin mukana saat myös kauniin satiinisen säilytyspussin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fifty Shades of Grey Ultimate Control Ovikahlesetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful