Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Lahjapakkaus var 1

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Lahjapakkaus tarjoaa mahdollisuuden kiihottaa ja tyydyttää kumppanisi todella nautinnollisesti.

Upea Control Freak -sidontasetti virallisesta Fifty Shades of Grey -tuotesarjasta avaa oven hellän bondagen maailmaan.

Nylon-remmit sujautetaan patjan alle, minkä jälkeen mikä tahansa parisänky on valmis toimimaan kiihottavana bondage-näyttämönä.

Kiinnitä kumppanisi ranteet ja nilkat pehmustettuihin kahleisiin. Hänen ollessaan vangittuna Womanizer W500:n stimuloivat ilmavirrat tuntuvat aivan erityisen nautinnollisilta.

Pakkauksen mukana tuleva Womanizer W500 on mattamusta ja leopardikuvioitu, mutta muuten kyseessä on aivan sama palkittu ja huippusuosittu Womanizer-malli, josta on tullut naisten suosikki kaikkialla.

Käykää läpi kaikki Womanizerin kahdeksan stimulaatioasetusta, jotka tuottavat klitorikselle intensiivistä nautintoa sykkivien ilmavirtojen avulla ilman että laite varsinaisesti koskettaa klitorista. Tuntemus on täysin ainutlaatuinen.

Stimulaattori on ladattava mukana tulevalla USB-johdolla. Täydellinen lahjaidea, jos etsit sekä tuhmaa että eleganttia yllätystä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Murskasi kaikki odotukset!
Anonymous - 8. may. 2017
Vau! Ostin tämän tuotteen "paremmalle puoliskolleni", ja hän suhtautui tuotteeseen epäilevästi, varsinkin nähtyään sen hinnan. Kokeilimme sitä yhdessä, rauhalliseen tahtiin. Hän alkoi jo jännittää lihaksiaan ja taivuttaa varpaitaan. Hän on kokeillut laadukkaita tärinätuotteita ennenkin, mutta tämä on eri luokkaa! Ennen kuin huomasinkaan, hän oli tullut, ja yleensä hän rauhoittuu, jotta hän voi aloittaa uudelleen, mutta näin ei ole Womaniserin kohdalla! Täällä se käännettiin kovemmalle ja vauhti kiihtyi, orgasmi orgasmin jälkeen. Ennen kuin tämä muuttuu lyhyeksi tarinaksi, sanon vain, että esileikki päättyi suihkuavaan orgasmiin. Ja siitä tuli suosikkilelumme 1 kerran jälkeen! - Hullut orgasmit - Ladattava - Ylellinen - Kovaääninen täydellä teholla, mutta ei hukuta orgasmin huutoja. Fifty shadesin bondage-varusteet olivat mukava bonus, helppo käyttää :) Joka pennin arvoinen!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hengenpelastaja!
Anonymous - 4. nov. 2017
Absoluuttinen orgasmitakuu! Se on hurjin klitorisstimulaattori, jota olen koskaan kokeillut, ja olen koko varaston omistaja :D Se on salamannopea, jos sitä tarvitset, ja sitä voi helposti käyttää myös pitkäkestoiseen leikkiin, useilla eri matalilla asetuksilla ;) Ainoa suositus, jonka antaisin on: osta heidän liukuvoiteensa, joka on kehitetty erityisesti Womaniserille, koska muuten voit "polttaa" klitoriksen pois, yliherkkyydestä :D
Konekäännös sivustolta sinful.dk
WOW ja taas wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Liityn niiden naisten joukkoon, jotka pyörryttävät silmiään naisenmiehen nähdessään - mikä kone! Se on epäilemättä voimakkain stimulaatio, jota olen kokeillut, enkä ole vielä ylittänyt tasoa 4. On mukava bonus, että saat lisätuotteita mukana. En malta odottaa, että löydän miehen, joka sitoo minut ja käyttää Womaniseria minuun samalla, kun teen sitä - se olisi äärimmäistä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Lahjapakkaus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful