Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey You Are Mine Metalliset Käsiraudat var 1

Yhteenveto

Näiden tyylikkäiden käsirautojen alkuperäinen nimi on Fifty Shades of Grey You. Are. Mine. Metal Handcuffs, ja ne ovat osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa. Sarjan tuotteet on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

Kiiltävät ja kiihottavasti kilisevät käsiraudat ovat täydelliset kenelle tahansa, joka haluaa kokeilla helliä sitomisleikkejä.

Kestävät, laadukkaat käsiraudat tarjoavat mahdollisuuden dominointiin ja viettelyyn. Käsiraudat on kiinnitetty toisiinsa metalliketjulla, ja niiden mukana toimitetaan kaksi avainta. Raudoissa on myös turvakytkin, jonka avulla ne saadaan avattua nopeasti myös ilman avaimia.

Rautoihin on kaiverrettu teksti ”You. Are. Mine.”

Käsirautojen mukana toimitetaan hopeanvärinen satiinipussi säilytystä varten.

TuotemerkkiFifty Shades of Grey
Tuotteen paino (g)176
MukanaAvaimet, Säilytyspussi
Kokonaispituus (cm)8
Ympärysmitta (cm)19
Joustava ympärysmittaKyllä
Ensisijainen materiaaliMetalli
VäriHopea
Pakkauksen kieliRanska, Englanti, Espanja, Saksa
SKU13119
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettymys
Jeanne - TÄYTYY TARKISTAA - 9. aug. 2021
Valitettavasti olimme melko pettyneitä, koska tuote vaikutti halvalta. Ajatus käsiraudoista on tuhma, mutta tuote ei suorita asiaankuuluvaa tehtävää.. Minun, naisen, jolla ei ole huomattavaa voimaa, ei tarvitse vastustella paljon, ennen kuin lukko vain aukeaa ilman, että lukitusmekanismiin kosketaan. Avain on vain koristeeksi ja lukko aukeaa liikuttamalla kahta pientä koloa käsirautojen sivulla - käsirautojen käyttäjä ylettää niihin, minkä vuoksi ne taas näyttävät pikemminkin lasten leluilta kuin joltakin mikä kuuluu aikuisten leikkeihin makuuhuoneessa.
0
Pelottavan iso pettymys
Mikkel - 3. aug. 2021
Uskomattoman huonolaatuinen tuote. Pienellä vastustelulla ranteen ympärillä oleva lukko voidaan vain avata vaikuttamatta avausmekanismiin. Käsirautojen avain on vain koristeena, sillä käsiraudat avataan painamalla käsiraudoissa olevaa nappia - tämän voi tehdä käsiraudoissa ollessaan, minkä vuoksi niitä pitävä voi avata ne milloin tahansa. Parilla sadalla kruunulla enemmän saa oikeita käsiraudat - voin vain suositella.
0
Super
Nanna - 17. jul. 2020
Poikaystäväni ja minä olemme juuri alkaneet kokeilla seksileluja Nämä ovat loistavia hinta- ja laatusuhteeltaan ensimmäiseksi sijoitukseksi Lisäksi se on hyvä henkinen turva, että käsiraudat voidaan avata ilman avainta (jos avaimet katoavat tai muuten)
0
Loistava! Mutta ongelmia pituuden kanssa
Brian - 12. mar. 2020
Tyttöystäväni ja minä käytämme niitä usein, mutta koska hän haluaa ne kunnolla kiristetyiksi, niitä oli vaikea avata uudelleen, ja kun vihdoin avasimme ne, ne eivät enää sulkeutuneet. Meidän on siis investoitava uusiin! Muuten olivat todella hyviä eikä materiaali ole ollenkaan hassumpaa!
0
Super hyvin alkava tuote
Kenneth - 1. oct. 2015
Käsiraudat ovat loistava tuote, jos olet meidän tavoin alkanut kokeilla S/M:ää ja sidontaa. Käsirautojen istuvuus on todella mukava ja voidaan säätää meille molemmille sopivaksi. Ne istuvat todella hyvin, ja niitä voidaan kiristää/löysentää riippuen siitä mitä haluat. On kuitenkin hieman harmi, että ne eivät ole raskaampia eikä ketju ole pidempi, mutta se on makuasia. Kaiken kaikkiaan suosittelemme niitä aloittelijoille ja voimme sanoa, että se antaa todella mukavan potkun makuuhuoneeseen. ;-)
0
Perverssi ja käyttäjäystävällinen
Anonymous - 10. nov. 2021
Kinky ja käyttäjäystävällinen, helppo asettaa ja purkaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
toimivat kuten pitääkin
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän siitä. Haluatko lisää?
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hieman huono laatu
Anonymous - 13. mar. 2024
Kinky ja mukavan näköinen. Vapautusmekanismi alkoi muuttua hitaaksi ensimmäisen käytön jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Skavde
Anonymous - 13. mar. 2024
Ne hiertivät hieman ja niiden välissä oli lyhyt ketju, linkki olisi ollut parempi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Arvostelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Kokonaisuutena hihansuut olivat erittäin hyvin tehdyt ja lisäsivät todella tunnelmaa. Todella hienot yksityiskohdat saivat ne tuntumaan ylellisiltä, kuten mukana tuleva laukku tai hihansuihin kaiverretut sanat ja avainten pienet yksityiskohdat. Jopa nokkelaa ylimääräistä aukkoa arvostettiin todella paljon! Ainoa asia, joka laski arvosanaa, oli se, että ne hiertyivät vähemmän ranteissa, mikä aiheutti jälkiä jälkeenpäin. Mutta kaiken kaikkiaan ne olivat todella onnistunut ostos!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fifty Shades of Grey You Are Mine Metalliset Käsiraudat

15,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful