Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Flight Instructor Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Fleshlight Flight Instructor Masturbaattori on todella tehokas ja kiihottava itsetyydytysväline.

Verrattuna tavalliseen Fleshlightiin Flight Instructor on kooltaan pienempi, minkä vuoksi se tarjoaa myös tiukemman tuntuman.

Kotelon sisällä on pehmeä ja joustava holkki, jonka sisärakenne on erityisesti suunniteltu tuottamaan nautintoa liikkuessasi sitä vasten.

Saat parhaan kokemuksen käyttämällä vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlight Flight Instructorin kanssa, jolloin sen pehmeä materiaali tuntuu entistä luonnollisemmalta ja herkullisemmalta.

Käytön jälkeen puhdista se huolellisesti lämpimällä vedellä ja antibakteerisella Fleshlight Wash ‑puhdistussuihkeella. Holkin kuivuttua täysin, suosittelemme käyttämään sekä sen sisä- että ulkopuolelle Fleshlight Powder -huoltojauhetta, jotta materiaali säilyttää pehmeytensä ja joustavuutensa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vyöt kiinni ja matkalle
Nortti - 25. aug. 2015
flight instructorin käytön opettelu vie hetken. mutta kun asetukset on kunnossa laite toimii moitteetta. pienenä miinuksena mainitsisin tuotteen kestävyyden joka varmasi johtuu hieman tuotteen silikoonin niukuudesta ja väärästä voitelusta. mutta laite tekee sen minkä lupaa. kyyti on hurjaa ja varmasti tyydyttävää.
Turboräjähdys
Anonymous - 2. sep. 2018
Ostin tämän miehelleni, jotta esileikki olisi hieman jännittävämpää kuin vain kädellä ja suulla. Tuloksena oli, että hän tuli melkein heti!!!! Sama kaksi tuntia myöhemmin. Eli orgasmitakuu selvästi. Esileikkiin ei ehkä yhtä hyvä sitten, koska emme tulleet enää ..... Erittäin helppo puhdistaa, koska holkki on pehmeä ja joustava ja sen voi melkein kääntää nurinpäin, jos on varovainen. Mukava ja huomaamaton muotoilu. Tästä tuotteesta on vain positiivista sanottavaa, joten ensikertalaisena fleshlightin ostajana sekä minä että mieheni olemme erittäin tyytyväisiä!!!!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin tyytyväinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tuote tarjoaa aistikkaan vaihtoehdon klassiselle masturbaatiolle. Voiteluaine on välttämätön, suosittele vesipohjaista.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fleshlight Flight Instructor Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful