Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Girls Jesse Jane Lotus var 1

Yhteenveto

Unelmoitko seksistä pornotähden kanssa? Fleshlight Girls -sarja on suunniteltu maailmankuulujen tähtien kanssa. Tämä Fleshlight on tarkka kopio Jesse Janen emättimestä.

Tunne hänen intiimit muotonsa ja valmistaudu aidon tuntuiseen kokemukseen, aivan kuin itse Jesse Janen kanssa. Rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksen ympärille alipaineen, joka tekee tuntemuksesta intensiivisemmän. Pehmeän Real Feel Super Skin ‑materiaalin ansiosta Fleslightin holkki on erittäin joustava ja sopii lähes kaikenkokoisille peniksille.

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlightin kanssa, jotta kokemuksesi on vielä aidomman tuntuinen.

Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Seksi
Valtteri - 4. apr. 2017
Äly seksikäs
Realistinen myyrä
Anonymous - 4. oct. 2014
Valitsin tämän Jesse Janen luultavasti lähinnä hinnan vuoksi. Se on ensimmäinen Fleshlightini, mutta ei varmasti viimeinen. Tämä Super Feel Real Skin tuntuu uskomattoman pehmeältä ja energisoivalta, ja jos lämmität sitä hieman lämpimässä vedessä ja suljet silmäsi, se tuntuu melkein kuin oikea asia.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Topit
Anonymous - 12. dec. 2014
Dildo miehille. Ei voi muuta kuin suositella. Voi helposti auttaa sinua harjoittelemaan niin kauan kuin voit. Mutta myös nopeisiin orgasmeihin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Super aito Super mukava
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin aluksi hieman ujo ostamaan sitä, mutta ajattelin, että tytötkin voivat, joten miksi miehet eivät voi myös.Ajattelin, että se olisi hyvä, mutta ei näin ihanan hyvä.Ainoa asia, joka on hieman työtä sen kanssa, on sen hoito.
Konekäännös sivustolta sinful.se
No...
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuotteeni on viallinen. Tiiviyttä säätelevän alaosan kansi on viallinen, ja siinä on rako, jonka läpi pääsee ilmaa. Vähän tylsä... Muuten materiaali tuntuu hyvältä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Rahan arvoinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jesse Jane lotus on ehdottomasti rahan arvoinen. Se on loistava tuote aloittaa, jos ajattelet ostaa ensimmäisen fleshlightin! :) Kokeile sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Fleshlight
Anonymous - 9. dec. 2012
Sain Fleshlightin noin 3 viikkoa sitten. Täytyy sanoa, että se on parempi kuin olin toivonut :) Simpenhen super stimuloiva. Mutta sanoisin, että sen lämmittäminen ennen käyttöä on välttämätöntä, tai se tekee valtavan esinahan:) Ainoa asia, joka on hieman ärsyttävä, on kuivumisaika puhdistuksen jälkeen. Mutta itse puhdistus on super helppoa, huuhtele vain hyvin lämpimällä vedellä. Toinen asia, jonka haluan mainita, on, että Flezhlight-jauhe on melkein pakollinen, koska se muuttuu nopeasti tahmeaksi, jos et käytä sitä. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että loistava tuote. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Villisti yllättynyt
Anonymous - 2. nov. 2013
Mikä loistava keksintö :) Ajattelin kokeilla sitä virtuaalista juttua, jonka voi ostaa sen päähän, joka sitten yhdistetään tietokoneeseen... Uskomatonta, mitä kaikkea nykyään voi tehdä... Erittäin pehmeää ja hyvin elävän näköistä... A++ täältä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Sijoitin äskettäin tähän fleshlightiin ja minun on sanottava, että en ole pettynyt. Se tarjoaa hienon kokemuksen ja mukavan tauon vanhasta high five. Tuotteen tyhjiötoiminto antaa yllättävän hyvän vaikutuksen, varsinkin kun en ymmärtänyt alusta alkaen, että sillä oli sellainen. Ainoa negatiivinen asia, joka minulla on tuotteesta sanottavana, on lihavalon valmistelu, joka vie jonkin aikaa. On hyvä idea lämmittää tuote ennen käyttöä, mutta valitettavasti se jäähtyy mielestäni liian nopeasti. Kaiken kaikkiaan loistava tuote, jota suosittelen lämpimästi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Tuntuu "oikealta"
Anonymous - 2. jan. 2014
En uskonut, että se voisi tuntua niin "aidolta", mutta olin iloisesti yllättynyt... Lämmitettynä se tuntuu melkein aidolta - ja ehdottomasti tuote, jota voin suositella. Muista ostaa vesipohjainen voiteluaine todellista kokemusta varten. Ainoa negatiivinen asia on, että se ei ole niin hyvä "spontaanille halulle", koska se on lämmitettävä ja puhdistettava ja jauhettava sen jälkeen - mutta aika on hyvin käytetty - koska kokemus on niin paljon parempi kuin high five... :-) Muista ostaa lihavalopulveria.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fleshlight Girls Jesse Jane Lotus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful