Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Girls Misty Stone Swallow var 1

Fleshlight Girls Misty Stone Swallow

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Unelmoitko oraaliseksistä pornotähden kanssa? Fleshlight Girls -sarja on suunniteltu maailmankuulujen tähtien kanssa. Tämä Fleshlight on tarkka kopio Misty Stonen suusta.

Koe kiihottava suihinotto ja valmistaudu aidontuntuiseen kokemukseen, aivan kuin itse Misty Stonen kanssa. Pehmeän Real Feel Super Skin ‑materiaalin ansiosta Fleslightin holkki on erittäin joustava ja sopii lähes kaikenkokoisille peniksille. Holkin sisäpuolen rakenne tuntuu erittäin kiihottavalta ja stimuloivalta.

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlightin kanssa, jotta kokemuksesi on vielä aidomman tuntuinen.

Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kaunis ja monipuolinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Materiaali on pehmeää, mutta se pitää hyvin muotonsa, ja yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa siitä tulee erittäin liukas. Vaihtelumahdollisuuksia on paljon, sekä muuttamalla imun voimakkuutta pohjakannen avulla että käyttämällä itse tunnelin eri osia. Siinä on erilaisia kuvioita, jotka kaikki jäljittelevät todellista anatomiaa, ja kaikki tuntuu hyvin realistiselta. Ainoa asia, joka saattaa olla hieman ärsyttävä, on se, että se on puhdistettava jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta se ei ole lainkaan vaikeaa, ja tähän mennessä olen joutunut käyttämään vain lämmintä vettä ja saippuaa. Sisäkettä on myös mahdollista lämmittää kylvettämällä sitä kuumassa vedessä, mutta lämpö ei kestä kovin pitkään. Jos et ole valmis 15 minuutin kuluttua, lämpö on vähentynyt niin paljon, että sitä ei voi erottaa omasta ruumiinlämmöstäsi. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä tuote!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful