Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus var 1

Yhteenveto

Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus on tarkka kopio pornotähti Nikki Benzin intiimialueesta, joten sen avulla pääset lähemmäs Nikkiä kuin koskaan aiemmin.

Tämä huippusuosittu masturbaattori on valmistettu pehmeästä SuperSkin-materiaalista, joka tuntuu aivan kuin oikealta iholta. Sen sisäinen Lotus-rakenne tarjoaa erittäin kiihottavan käyttökokemuksen.

Voit säätää masturbaattorin sisälle syntyvää alipainetta sen pohjassa olevan kierrekorkin kautta, jolloin masturbaattorin intensiteetti on jatkuvasti hallinnassasi. Kuten muissakin Fleshlighteissa, tässä Girls-mallissa on pehmeä sisäholkki, jonka voit irrottaa kuoresta puhdistusta varten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Nicky Benz Lotus
Erno - 28. nov. 2017
Erinomainen tuote, tuttua laatua koko rahan edestä.
Erittäin hyvä
Anonymous - 8. feb. 2017
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Hyvä laatu, pehmeä ja mukava. Yhdessä FleshLuben kanssa se tuntuu uskomattoman lähellä "oikeaa asiaa". Huomasin itseni nipistelevän sitä, vaikka sitä ei olisi käytetty, ihan vain mukavan materiaalin vuoksi. Ulkonäkö on täydellinen ja se venyy erittäin kutsuvasti käytettäessä. Ainoa pieni miinus (jonka itse koin hieman ärsyttäväksi) on se, että pieni kansi, joka luo imun, "naksahtaa" käytettäessä hieman nopeammin. Pieni asia asia asiayhteydessä, mutta kannattaa tietää.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä, mutta materiaali hajoaa hellävaraisesta vesihuuhtelusta huolimatta.
Anonymous - 8. oct. 2017
Materiaali näyttää hajoavan hitaasti, mutta tasaisesti, vaikka käytän vain vettä ja tuotteelle suositeltua jauhetta. Elinikä näyttää siis olevan rajallinen. En ole käyttänyt mitään saippuaa, joka voisi liuottaa materiaalia. Tämä on huono asia, jos joutuu ostamaan erityisen puhdistusaineen. Mutta muuten sen toiminta on erittäin hyvä. Jos he tulevat ulos tuotteella, joka on kestävämpi, mutta saman tuntuinen, ostaisin sen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful