Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Girls Tori Black Lotus var 1

Fleshlight Girls Tori Black Lotus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Unelmoitko seksistä kiihkeän pornotähden kanssa? Fleshlight Girls -sarja on suunniteltu maailman kuumimpien tähtien kanssa. Tämä Fleshlight on tarkka kopio Tori Blackin emättimestä.

Tunne hänen intiimit muotonsa ja valmistaudu aidon tuntuiseen kokemukseen, aivan kuin itse Tori Blackin kanssa. Rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksen ympärille alipaineen, joka tekee tuntemuksesta intensiivisemmän. Pehmeän Real Feel Super Skin ‑materiaalin ansiosta Fleslightin holkki on erittäin joustava ja sopii lähes kaikenkokoisille peniksille. Holkin sisärakenne on muotoiltu todella stimuloivaksi.

Suosittelemme, että käytät runsaasti laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlightin kanssa, jotta kokemuksesi on vielä aidomman tuntuinen.

Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä ja antibakteerisella Fleshwash-puhdistussuihkeella. Holkin kuivuttua kokonaan suosittelemme käyttämään sen sisä- ja ulkopintaan Fleshlight Powder ‑huoltojauhetta, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jokaisen miehen pitäisi omistaa Fleshlight!
Anonymous - 7. jul. 2015
Fleshlight on syystä maailman myydyin miesten seksilelu. Materiaali on pehmeää ja joustavaa. Se on lähimpänä aitoa tavaraa. Se on myös helppo puhdistaa. Suosittelen kaikille miehille Fleshlightia! Girls/Lotus-sarja ei ilmeisesti ole kaikkein tiukin, joten tiukasta pitävien kannattaa kokeilla toista mallia. Muuten tämä sopii useimpiin peniskokoihin.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Loistavaa!
Anonymous - 12. jun. 2013
Kun käytät voiteluaineita Fleshlightin kanssa ja olet lämmittänyt sen kuumassa vedessä ennen käyttöä, se on kuin todella onnellinen, märkä emätin. Sain omani tänään ja olen jo riippuvainen siitä. Joka pennin arvoinen. Uskomatonta, että se voidaan tehdä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful