Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Pink Butt Super Ribbed var 1

Yhteenveto

Fleshlight Pink Butt Super Ribbed on kiihottava itsetyydytysväline, jossa on tiukka anusaukko ja voimakkaasti stimuloiva, juomutettu sisärakenne. Kokonsa puolesta se sopii useimmille miehille ja se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Käytäthän sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Käyttäessäsi Fleshlightia voit itse päättää stimulaation voimakkuuden. Laitteen pohjassa on kierrekorkki, jota kiertämällä säädät holkin sisälle syntyvää imevää alipainetta, jolloin saat juuri sinulle sopivan intensiteetin.

Voit nauttia Fleshlight Pink Butt Super Ribbed -masturbaattorista yksin tai halutessasi voit myös antaa sen kumppanisi käsiin, jolloin sitä voi käyttää kiihottavana parileluna.

Käytön jälkeen holkin voi vetää ulos kotelosta ja pestä sen lämpimällä vedellä ja antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella. Pesun jälkeen anna sen kuivua kokonaan, ja sen jälkeen se kannattaa käsitellä Fleshlight Powder -huoltojauheella, jotta materiaali säilyttää joustavuutensa eikä muutu tahmeaksi ajan saatossa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fleshlight Pink Butt Super Ribbed

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful