Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus var 1

Yhteenveto

Fleshlight Pink Lady -aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan täydellisen itsetyydytyskokemuksen luomiseen.

Pink Lady simuloi naisen emätintä todella realistisen tuntuisesti. Tämä johtuu pehmeästä holkista, joka on valmistettu Real Feel Super Skin -materiaalista. Pakkaukseen kuuluvalla Shower Mount ‑lisäosalla voit kiinnittää Fleshlightisi suihkun seinään kiinni, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä.

Fleshlightin kokonaispituus on 25,4 cm ja sisäpituus 23 cm. Holkin suuaukko on halkaisijaltaan 1,9 cm, mutta se on erittäin joustava, joten masturbaattori sopii useimmille miehille. Suosittelemme käyttämään sen kanssa mukana tulevaa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä ja mukana tulevalla antibakteerisella Fleshwash-puhdistussuihkeella. Lisäksi suosittelemme käyttämään holkkiin aika ajoin mukana tulevaa Fleshlight Powder -jauhetta, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

Pakkaus sisältää alkuperäisen Pink Lady -Fleshlightin, Shower Mount -lisäosan (Flight-adapterilla), vesipohjaisen liukuvoiteen (100 ml), Fleshlight Powder -huoltojauheen (100 ml) sekä Fleshwash-puhdistussuihkeen (100 ml). Masturbaattorissa on korkki, joka suojaa sitä käyttökertojen välissä ja pitää sen piilossa uteliailta katseilta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä ensimmäinen lelu
Frederik - 6. dec. 2020
Sitä ei pääse pakoon: Fleshlight kestää kauan puhdistaa. Mutta sen lisäksi, että se on aikaa vievä tehtävä, ne ovat todella loistava vaihtoehto kädelle. Se tuntuu todella hyvältä ja paljon luonnollisemmalta. Käytän sitä yksinomaan suihkutelineen kanssa, koska haluan "hands free" -kokemuksen. Täytyy kuitenkin myöntää, että sileä sisäpuoli ei ole erityisen stimuloiva. Se toimii itse asiassa fantastisen hyvin, kun pitelet sitä itse, ja voin suositella sitä. Jos haluat seistä kylpyhuoneessa, olisi mielestäni parempi hankkia toinen holkki, jossa on enemmän tekstuuria. Yksi vinkki imukuppia varten on kastella se. Silloin se kiinnittyy todella hyvin laattoihin, jos ne eivät ole kalkin peitossa. Parhaan kokemuksen saamiseksi lämmitä holkkia haaleassa vedessä. Lisävinkki on täyttää kovan kuoren ja holkin väliin hieman haaleaa vettä. Sitten se pysyy lämpimänä pidempään. Se roiskuu hieman, mutta se on OK, jos olet kylpyhuoneessa. Antaa todella kauniita orgasmeja.
0
Hintaansa nähden hyvä paketti
Kippari - 3. sep. 2018
Minulla on ollut Fleshlight muutaman vuoden, ja ajattelin, että se kaipaa vaihtamista. Valitsin tämän setin lähinnä imukupin takia. Uskon, että sillä on eroa, että sinulla on vapaat kädet. Itse Fleshlight on kiva. Se tekee mitä sen pitää, ja tekee sen hyvin. Verrattuna aiempaan tuotteeseeni, se ei kuitenkaan ole niin tiukka ja sileä sisältä. Itse asiassa se tuntuu luultavasti aidonkaltaisemmalta kuin vanha. Imukuppi ei ole niin hyvä. Se ei tartu kovin hyvin tai kestä kovin pitkään. Mutta se voi johtua siitä, että suihkukaappini laatat eivät ole täysin sileitä - jos sinulla on lasilevy, se voisi toimia paremmin. Kierteen alaosassa on myös ilmareiät, joihin Fleshlight kiinnitetään. Tämä tarkoittaa, että "imua" ei voi säätää samalla tavalla kuin kantta käytettäessä, ja henkilökohtaisesti haluaisin, että ilma ei virtaisi vapaasti koko matkan läpi. Tästä syystä en käytä imukuppia kovin usein, mutta silloin tällöin. Kaiken kaikkiaan kohtuullista vastinetta rahalle :-)
0
Hintaansa nähden hyvä paketti
Kippari - 3. sep. 2018
Minulla on ollut Fleshlight muutaman vuoden, ja ajattelin, että se kaipaa vaihtamista. Valitsin tämän setin lähinnä imukupin takia. Uskon, että sillä on eroa, että sinulla on vapaat kädet. Jos aloitamme positiivisilla puolilla, niin Fleshlight itsessään on erittäin mukava. Se tekee mitä sen pitää, ja tekee sen hyvin. Verrattuna aiempaan tuotteeseeni, se ei kuitenkaan ole niin tiukka ja sitten se on täysin sileä sisältä. Todellisuudessa se luultavasti tuntuu aidommalta kuin vanha, mutta mielestäni stimulaatiota on enemmän, kun sisällä on jotain rakennetta tai muutama "reuna ja nystyrä". Mutta ihmisten maut ovat erilaisia, ja kuten sanoin, se tekee sen, mitä sen kuuluukin tehdä. Ensi kerralla valitsen todennäköisesti toisen. Imukuppi ei ole niin hyvä. Se ei tartu kovin hyvin tai kestä kovin pitkään. Mutta se voi johtua siitä, että suihkukaappini laatat eivät ole täysin sileitä - jos sinulla on lasilevy, se voisi toimia paremmin. Kierteen alaosassa on myös ilmareiät, joihin Fleshlight kiinnitetään. Tämä tarkoittaa, että et voi säätää "imua" samalla tavalla kuin jos käytät suojusta
0
Fleshlight pinklady
N - 17. jun. 2020
Toimii tiukassa paikassa. Erittäin aidonkaltainen ulkopuolelta, mutta melko yksinkertainen sisältä; ei juomutettu eikä vaihtelua. Liukuvoide kuivuu kokemukseni mukaan erittäin nopeasti, ja minun on lisättävä sylkeä tai vettä, jotta se olisi taas liukas.
0
Fleshlight
Anonymous - 6. oct. 2023
Erittäin huono jännitys lihavalaisimessa. Löysä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful