Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Pink Pure var 1

Yhteenveto

Fleshlight Pink Pure on upea masturbaattori, jonka holkin sisärakenne on muotoiltu erityisen kiihottavaksi. Holkki on valmistettu pehmeästä ja aitoa ihoa jäljittelevästä Real Feel Super Skinistä, joka takaa aidontuntuisen kokemuksen.

Käyttäessäsi masturbaattoria voit itse säätää tiukkuuden tunnetta kääntämällä masturbaattorin pohjaa, jonka avulla säädät sen sisälle muodostuvaa alipainetta. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

Voit käyttää Fleshlightia yksin tai antaa sen kumppanisi käsiin, jolloin kokemus on ihan eri tavalla kiihottava.

Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Sen jälkeen suosittelemme käsittelemään sen Fleshlightin Fleshwash-puhdissuihkeella korkean hygienian takaamiseksi.

Holkin kuivuttua suosittelemme käyttämään sen sisä- ja ulkopuolelle Fleshlight Powder -jauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään sen pehmeyden ja joustavuuden.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fleshlight Pure
Anonymous - 13. mar. 2024
Materiaali toimii hyvin ja työn jälki on hienoa. Sitä on helppo käyttää ja se pakkautuu melko huomaamattomasti. Puhdistus on OK, mutta kuivaus on hieman hankalaa, kuivuminen kestää jonkin aikaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suosikki...!
Anonymous - 13. mar. 2024
Luultavasti paras Fleshlight, joka minulla on kokoelmassani. Ei käytä paljon voiteluainetta ja se on helppo puhdistaa, aseta se vain löysästi putkeen ilman päätykappaletta, ja se on kuiva päivässä... Olen käyttänyt sitä melkein vuoden ja se on edelleen kuin uusi... Loistava tuote... ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fleshlight Pink Pure

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful