Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Quickshot Boost var 1

Yhteenveto

Fleshlight Quickshot Boost on upea masturbaattori, jonka spiraaleilla juomutettu holkki tuntuu todella kiihottavalta penistä vasten.

Holkki on avoin molemmista päistään, mikä antaa sinulle (ja kumppanillesi) upean näköalan itse toimintaan. Voit ohjata sitä joko itse tai antaa sen kumppanisi käytettäväksi.

Boost lämpiää liikuttaessasi sitä peniksen ympärillä. Parhaat tuntemukset saat käyttäessäsi sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta.

Käytön jälkeen holkki on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Kuivumisen jälkeen suosittelemme käyttämään siihen ajoittain myös Fleshlightin omaa huoltojauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa.

Fleshlight Quickshot Boost voitti ETO Awards -palkinnon parhaana uutena tuotteena miehille vuonna 2016.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Liian tiukka
Anonymous - 11. jan. 2018
Keskellä oleva muovikappale tekee aukosta liian kapean ja vie enemmän tilaa kuin pitäisi. Vaihtoehtona on poistaa pehmeä osa, mutta siitä tulee hyvin tahmea eikä se anna samaa tunnetta kuin odotetaan Fleshlightia käytettäessä. Kuvio itsessään on myös melko tiheä keinotekoisella tavalla. Tässä ei ole todellisuuden tuntua. Yksi positiivinen asia oli puhdistus, että se vei vähemmän aikaa kuin täysikokoisen Fleshlightin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Herkullinen tunne
Anonymous - 12. sep. 2018
Quickshot antaa minulle herkullisen ja voimakkaan orgasmin. Suosittelen lämmittämään sitä hieman ennen käyttöä. Silloin nautinto on voimakkaampi. Olen kokeillut sitä myös tyttöystäväni kanssa. Hän antoi minulle HJ:n Quickshotin kanssa. Jotain, jota voi suositella. Ainoa negatiivinen asia tämän kanssa on, jos olet normaalia isompi. Minulla on aika keskiverto penis, ja silloin se sopii juuri sopivasti. Jos olet iso, se voi olla hieman liian tiukka. Nauti.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Liian kapea
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tuote ja erilainen kuin muiden pohjien kanssa. + muotoilun ja hinnan puolesta. - oli liian kapea minulle, ei ollut tietoa suositellusta ympärysmitasta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Quickshot-perheen outolintu.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ainoa quickshot, joka ei ole läpinäkyvä. Erilainen sisäinen rakenne sisäänkäynnistä riippuen, vaikka en huomannut sitä. Se oli ihan ok, mutta mieheni mielestä se oli vähän tiukka. Muovikotelon pieni rengas irtosi, mikä ei ollut hyvä, mutta Sinful korvasi sen. Hyvää palvelua sen suhteen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Huono ensivaikutelma Fleshlightista
Anonymous - 7. jan. 2021
Olin aina halunnut Fleshlightin ja tunsin, että tämä oli hieno huomaamaton vaihtoehto. Ympärysmitta on liian pieni minulle... On mahdotonta olla ottamatta holkkia pois muovikotelosta puhdistuksen aikana ja toisin kuin suuremmat mallit, se on painettava tai vedettävä ulos voimalla. Mutta todellinen pettymys on se, että kuvio sisällä, on vähän kuin näkisi hampurilaisen kuvan vain saadakseen jotain vähemmän hyvin tehtyä lautaselle. Ilmeisiä valuvirheitä tai virheellistä markkinointia.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä Fleshlight tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen aiemmin kokeillut tavallisia fleshligtseja. Ne ovat hyviä, mutta voivat olla hieman isoja käytettäväksi, joten olin innoissani kokeillessani tätä uutta quickshotia ja olin iloisesti yllättynyt. Se on todella hyvä. Se antaa erilaisen stimulaation kuin normaali Fleshlight, mutta sillä ei ole väliä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mukava tunne, mutta...
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on todella mukava tuote. Se tuntuu hyvältä mulkussa ja sitä on helppo käsitellä ja puhdistaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jos kalusi on hyvin kaareva, tämän tuotteen käyttö voi olla vaikeaa. Voit kiertää tämän poistamalla holkin muovipidikkeestä :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kaiken kaikkiaan hyvä tuote
Anonymous - 12. may. 2018
Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, mutta se olisi voitu suunnitella paljon paremmin. Jos se ei esimerkiksi ole tarpeeksi tiukka, se on otettava itse pois keskipisteestä ja laitettava narua tai jotain muuta sen ympärille ja kiristettävä se sopivaksi. Sitten se pitää laittaa takaisin keskiosaan. Muilta osin tuote on hieno, jos ei oteta huomioon sitä, että sitä ei voi mukauttaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Liian pieni
Anonymous - 5. jul. 2021
Olen ostanut useita tuotteita, ne ovat liian pieniä käytettäväksi, en tiedä mitä mittoja etsit, mutta se ei ole tanskalainen penis.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fleshlight Quickshot Boost

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful