Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Sex In A Can Lady Lager var 1

Yhteenveto

Sex In A Can Lady Lager on tuhma masturbaattori tosimiehille. Ota tölkin kansi pois, lisää hieman vesipohjaista liukuvoidetta ja valmistaudu aidontuntuiseen kokemukseen.

Sex In A Can on tiukempi kuin muut Fleshlight-holkit, mutta se on valmistettu samasta Real Feel Super Skin ‑materiaalista.

Käytön jälkeen Lady Lager on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erinomainen tuote
M.S - 9. jul. 2018
Olin todella positiivisesti yllättynyt lelun toimivuudesta. Materiaali on erittäin realistisen tuntuista ja todella stimuloivaa. Yksin jäätyäni illat eivät ole olleet enää niin kamalan pitkästyttäviä ja ikäviä, tämä on todellinen positiivisuuden pumppu pimeneviin iltoihin! Ehdoton suositus kaikille peräkamarin pojille! :) Ainoana miinuksena ehkä vaatii vähän työtä materiaalin ylläpitoon, ja jos liukkari loppuu tulee kiire kauppaan. Mutta saapahan urheilua!
Ei hätää.
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieman pienempi ja tiukempi kuin tavallinen FL, mutta sopii meille 16-, ei 17+. Saanut halun ottaa sen taas esiin, on myös 3 tavallista FL:ää.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Toiseksi paras
Anonymous - 7. jan. 2018
Koskaan ei ole ollut parempaa FL:ää, mutta pohjassa oleva kansi on hyvin löysä, vaikka se olisi kiristetty. Täytyy ottaa joka kerta rannekoru ympärille tai vastaava, jotta se ei nouse tyhjiöstä, joka syntyy. Käyttää tietysti runsaasti liukua. Siksi olen sitä mieltä, että toimittaja voi suunnitella itse säiliön uudelleen, koska itse tunne on realistisin koskaan. Seksi oikean naisen kanssa ei tunnu läheskään yhtä mukavalta..... Vähän surullinen melkein mutta totta
Konekäännös sivustolta sinful.se
Seitsemäs taivas :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä oli ensimmäinen Fleshlight-tuotteeni, ja olin aluksi hieman huolissani siitä. Voisiko se toimittaa kaiken, mitä se lupasi hintaan nähden? Vastaus on KYLLÄ! Sex in a Can Lady Lager on helppokäyttöinen ja tuottaa fantastisen voimakkaan orgasmin. Fleshlightenia voi käyttää myös harjoitusvälineenä, jotta muutaman käyttökerran jälkeen voit kestää yhä pidempään. Sekä tuotetta käytettäessä että sängyssä tyttöystäväsi kanssa :) Voiteluaine on välttämätöntä tuotetta käytettäessä, ja suosittelen myös voimakkaasti, että ostat jonkin verran fleshlight-jauhetta käytön jälkeistä huoltoa varten (muuten tuote muuttuu nopeasti tahmeaksi ja menettää realistisen tuntumansa). Tuote on muuten helppo puhdistaa - huuhtele holkki vain lämpimällä vedellä ja anna sen kuivua pari tuntia ennen kuin levität lopuksi hieman fleshlight-jauhetta. Tuotteen miinuksena on se, että se ei luultavasti sovi kaikille, onneksi en ole niin iso, että se olisi minulle ongelma, mutta jos olet yli 17-18 cm pitkä, sinun pitäisi luultavasti harkita jonkin alkuperäisen fleshlightin ostamista, muuten törmäät nopeasti holkin pohjaan. Loppukommenttini tuotteesta on, että se on kaiken kaikkiaan todella hyvä tuote, jota voi käyttää monta kertaa ilman, että siihen kyllästyy, ehdottomasti rahan arvoinen!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Fantastinen, fantastinen, fantastinen
Anonymous - 12. apr. 2013
Sain juuri Fleshlightini, se on ensimmäinen ja minun on myönnettävä, että se on fantastinen, se tekee mitä sen tarvitsee tehdä ja mielestäni saat sen, mitä maksat, voin vain suositella tätä muille =)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Se toimii kuten pitääkin
Anonymous - 13. mar. 2024
Tässä ei ole mitään valittamista, mutta on välttämätöntä, että ostat vesipohjaisen voiteluaineen (se, joka voitelee hyvin, toimii hyvin) ja älä unohda Fleshlight-jauhetta, muuten se on hyvin tahmea pesun jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ei se mitään.
Anonymous - 7. mar. 2019
se on super kiva jos poikaystävä ei ole kotona, mutta se on hyvin tiukka ja ei niin pitkä, joten jos sinulla on iso ;D niin et pääse kokonaan sisään tai hyvä tuote
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fleshlight Sex In A Can Lady Lager

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful