Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Sex In A Can O’Doyle’s Stout var 1

Yhteenveto

Sex In A Can O’Doyle’s Stout on tuhma masturbaattori tosimiehille. Ota tölkin kansi pois, lisää hieman vesipohjaista liukuvoidetta ja valmistaudu aidontuntuiseen kokemukseen.

Sex In A Can on tiukempi kuin muut Fleshlight-holkit, mutta se on valmistettu samasta Real Feel Super Skin -materiaalista.

Käytön jälkeen Lady Lager on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder -jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Liian tiukka ja vailla kunnollista rakennetta
Anonymous - 13. mar. 2024
Suosittelen käyttämään ylimääräistä rahaa kalliimpaan versioon, jossa on paremmat materiaalit ja laatu. Tämä oli äärimmäisen tiukka, ja tuskin tunsin sitä, kun otetaan huomioon, että vain tuotteen ensimmäisellä senttimetrillä on stimuloiva rakenne, loppuosa on vain sileä ja tuntuu tyhjältä. Jos sinulla on pieni penis, sinulla on superherkkä glanssi ja olet rahaton, tämä toimii kuitenkin varmasti.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Fantastinen pelti!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei vain yksi tylsä purkki. Jos pidät Stoutista, et tule pettymään. Tämä tölkki on hieno kokemus hyvään hintaan. Upea kokemus, jonka on luonut kaikkien aikojen panimomestari :P .
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fleshlight Sex In A Can O’Doyle’s Stout

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful