Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight SleeveWarmer var 1

Yhteenveto

Jos haluat Fleshlight-holkkisi tuntuvan vieläkin aidommalta, voit lämmittää sen SleeveWarmerilla. Se lämmittää holkin 40 asteeseen, joka on juuri oikea lämpötila mahdollisimman aidolle kokemukselle.

Holkin lämmittäminen vie vain viisi minuuttia, ja SleeveWarmeria on todella helppo käyttää. Se on täysin korvaamaton tuote mahdollisimman nautinnollista itsetyydytyskokemusta kaipaavalle. Sen mukana tulee USB-johto, joka kytketään virtalähteeseen.

Vedä holkki lämmittimen tangon päälle ja käynnistä lämmitin. Sen sisäänrakennettu termostaatti huolehtii siitä, että holkki lämpiää automaattisesti oikean lämpöiseksi.

Voit myös käyttää lämmitintä holkin säilytykseen, kun se ei ole käytössä.

Lämmitin on helppo puhdistaa kostealla kankaalla ja miedolla saippualla. Huomioithan, ettei sitä voi käyttää elektronisia osia sisältävien holkkien kanssa.

TuotemerkkiFleshlight
TuotesarjaAccessories
Tuotteen paino (g)160
Kokonaispituus (cm)81
VirtalähdeUSB-latausjohto
Ensisijainen materiaaliABS-muovi
VäriMusta
Pakkauksen kieliEspanja, Englanti, Ranska, Saksa
SKU14786
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Lämmintä palvelua
Lämmintä kankeen - 19. sep. 2021
Suolaisen hintanen mutta hoitaa hyvin hommansa. Lämmittää fleshlightin sisuksen ja saisi lämmittää vielä enemmmän kuumemmaksi. Helppo käyttöinen ei muuta kuin flesu tähän hetkeksi ja sen jälkeen liukkaria ja sisään työntyessä upea lämmin holkki pumppaa lastit ulos hyvinkin herkästi ainakin STU malli. Muitakin inserttejä täytyy vielä kokeilla :))
Ihan ok lämmitin
Zeb - 7. oct. 2018
Olen käyttänyt tätä lämmitintä nyt muutaman kerran ja kyllä se Fleshlightin lämmittää sieltä sisältä, muttei ulkopuolelta. Eli lämpö tuntuu vasta silloin kun on työntynyt sisään. Lämpö ei kuitenkaan ole mikään tosi kuuma, vaan aika haalea ja se ehtii haihtumaan aikalailla muutamassa minuutissa. Lämmitintä on tosi helppo käyttää. Huomioitavaa on kuitenkin ettei lämmittimessä ole verkkovirtapistoketta, vaan ainoastaan usb-pistoke jonka voi laittaa esim. tietokoneeseen tai sitten täytyy erikseen hankkia sellainen lisäosa jolla kytkeä tämä laite tavalliseen pistorasiaan. Lämmitys vie jotain 8-10 minuuttia ja lähtee käyntiin heti kun pistokkeen on asettanut virtalähteeseen. Lämmitys on täysin hiljainen ja vihreä valo syttyy. Pieni hiljainen napsahdus kuuluu silloin kun valo sammuu ja lämmitys on valmis. Lämmitin on muovia joka on helppo pyyhkäistä puhtaaksi aina käytön jälkeen.
Niin ja niin
Hauska Finn ja hänen vaimonsa - 1. jun. 2021
Ostin tämän holkin lämmittimeksi, mutta halkaisija on liian pieni. Lisäksi se sammuu liian aikaisin. Mutta se voi lämmittää holkin, jos pidät siitä sen lämmetessä.
0
Kiva pienellä lisä
Karsten - 14. dec. 2020
Olen aiemmin yrittänyt lämmittää fleshlightia kuumalla vedellä hanasta. Se ei kuitenkaan toimi optimaalisesti, joten ajattelin kokeilla tätä Fleshlightin SleeveWarmeria. Tuote toimii uskomattoman helposti – laitat sen vain USB-porttiin, laitat hieman liukuvoidetta ja laitat sitten fleshlight-holkin sen päälle. Kestää n. 5-9 minuuttia ennen kuin holkkisi on lämmennyt, ja sitten se pysyy myös mukavasti lämpimänä. Se tuntuu todella mukavalta, koska se antaa aivan uuden tunteen fleshlightiin. Suosittelen "lämmöllä" tätä holkinlämmitintä, jos sinulla on 5–9 minuuttia kärsivällisyyttä antaa sen lämmetä. Osta se!
0
Miehelle, jolla on kaikkea
T. Egelund - 2. apr. 2017
Olen kokeillut monia erilaisia fleshlight-masturbaattoreita ja vasta äskettäin hankkinut lämmittimen. Ja minun on vain sanottava, että se tekee siitä vielä ihanamman. Suosittelen sitä, jos sinulla on jo fleshlight, jonka "tunnet" hyvin. Se antaa kokonaan uuden tunteen.
0
Täydellinen lisänautintoon!
Macke - 23. dec. 2019
Jos sinä, kuten minä, jo pidät Fleshlightin käytöstä, niin Fleshlight-holkinlämmitin on loistava lisä! Sitä käytettäessä tuntemasi lämpö antaa valtavan mukavan ja ihanan tunteen! Kylmä liukuvoide jne. on myös vähemmän "järkyttävä", vaan sen sijaan tuntuu pehmeältä ja lämpimältä, kun asetat peniksen sisään. Siitä tulee vielä parempi, jos käytät hieman lisäimua! Erittäin suositeltava!
0
Suositeltu
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on pakollinen lisävaruste kaikille Fleshlightille. Se lämmittää sen muutamassa minuutissa ja tekee kokemuksesta eksponentiaalisesti paremman.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Nice
Anonymous - 13. mar. 2024
Sen lämpenemistä ei tarvitse odottaa kauan.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Punnitse se
Anonymous - 13. mar. 2024
Eipä tunnu suurta eroa. Laatu on muovinen ja tuntuu halvalta. Ei ollut vaivan arvoinen minulle.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Meh, ei kovin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Niillä kerroilla, kun olen testannut tätä, se ei ole onnistunut lämmittämään holkkia kunnolla. Saatat tuntea pienen eron verrattuna siihen, että et olisi käyttänyt sitä, mutta ei paljon. On silti ollut hiha päällä 10-20 minuuttia. Joten verrattuna siihen, että laitan hihan kuumaan veteen ja annan sen lämmetä kokonaan, se ei ole rahan tai vaivan arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fleshlight SleeveWarmer

34,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful