TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight SleeveWarmer var 1

Fleshlight SleeveWarmer

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

33,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Jos haluat Fleshlight-holkkisi tuntuvan vieläkin aidommalta, voit lämmittää sen SleeveWarmerilla. Se lämmittää holkin 40 asteeseen, joka on juuri oikea lämpötila mahdollisimman aidolle kokemukselle.

Holkin lämmittäminen vie vain viisi minuuttia, ja SleeveWarmeria on todella helppo käyttää. Se on täysin korvaamaton tuote mahdollisimman nautinnollista itsetyydytyskokemusta kaipaavalle. Sen mukana tulee USB-johto, joka kytketään virtalähteeseen.

Vedä holkki lämmittimen tangon päälle ja käynnistä lämmitin. Sen sisäänrakennettu termostaatti huolehtii siitä, että holkki lämpiää automaattisesti oikean lämpöiseksi.

Voit myös käyttää lämmitintä holkin säilytykseen, kun se ei ole käytössä.

Lämmitin on helppo puhdistaa kostealla kankaalla ja miedolla saippualla. Huomioithan, ettei sitä voi käyttää elektronisia osia sisältävien holkkien kanssa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful