Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Turbo Thrust Copper Masturbaattori var 1

Fleshlight Turbo Thrust Copper Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat aivan järisyttävää suihinottoa, apu on lähellä.

Fleshlight Turbo Thrust Copper -masturbaattorin ainutlaatuinen kuparinvärinen holkki tuntuu aivan siltä kuin työntyisit huulten ja kielen ohi suoraan tiukkaan nieluun.

Turbo Copper on valmistettu kauniin metallinhohtoisesta materiaalista ja stimuloi sinua "Thrust"-rakenteellaan joka ikisellä työnnöllä.

Kuten useimmissa muissakin Fleshlighteissa, sen pohjassa on kierrekorkki, jota kiertämällä voit säätää masturbaattorin sisälle muodostuvaa alipainetta. Mitä tiukemmalle sen kiristät, sitä voimakkaammin se sinua imuttaa.

Valmistettu Real Feel SuperSkinistä, joka tuntuu todella aidonkaltaiselta. Vesitiivis ja näppärä puhdistaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huikea tuoe
Kokenut - 10. jan. 2019
Olen vuosien aikana kokeillut kymmenkuntaa erilaista fleshlightia, ja muutamia erilaisia tekopildejö & torsoja. Täytyy sanoa, että tässä tuntuma on tähän saakka paras kokemani. Hitaasti liikuteltuna nuo eri tasoissa olevat hyväilevät renkaat suuaukolla tuntuvat tosi vinkeiltä ja tähän saa melkoisen alipaineen korkkia hieman kiertelemällä. Ominaisuus, joka ei le aiemmissa normi flesuissa antanut mielestäni toivottua lisäarvoa tai tuntumaa. Mutta tähän tulee tosi kivan tuntuinen imu, ja sanoisin että mieletön insinöörityön taidonnäyte on tämä. Oikean värkin ulkoasu miellyttäisi enemmän, mitta siihen ei pysty rakentamaan tällaista tuntumaa. Lämmin suositus tälle tuotteelle!
Ok mutta ei paras
Anonymous - 7. jul. 2021
Minulla on ollut kolme sellaista, ja tämä on pahin. Itse putken laatu omassani näytti siltä, että se oli huonosti tehty. Pohjakappale oli veltostunut ja tiukka ja sitä oli vaikea saada irti ja sitä oli vaikea ruuvata takaisin kiinni. Hylsy itsessään on kuten muutkin hyvälaatuinen, mutta se ei ole minusta yhtä piristävä kuin muut. Ensimmäinen aukko on minulle tarpeeton eikä tee mitään tunteelle. On ollut lentopilotti, jota suosittelen mieluummin
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful