Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Vibro Pink Butt Original var 1

Fleshlight Vibro Pink Butt Original

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Fleshlight Vibro Pink Butt Original on kiihottava, vibraattorilla varustettu miesten itsetyydytysväline. Masturbaattori sopii kutakuinkin kaikenkokoisille miehille ja se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Käytäthän sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman aidontuntuisen kokemuksen.

Voit itse päättää minkä verran värinää haluat masturbaattoriltasi. Fleshlight Vibro Pink Butt ‑holkissa on kolme pientä taskua, joihin voit asettaa mukana tulevat bullet-vibraattorit. Niiden värinä yhdessä holkin stimuloivan sisäpinnan kanssa saa sinut nautinnon huipulle alta aikayksikön.

Mukana tulevat vibraattorit ovat vesitiiviitä, joten voit käyttää tätä Fleshlightia myös suihkussa.

Fleshlight Vibro Pink Butt Original koostuu kovasta ulkokuoresta, jonka sisällä on pehmeä, stimuloiva holkki, joka on valmistettu ihoa muistuttavasta Real Feel SuperSkin -materiaalista. Holkin aukko muistuttaa anusta. Kuoren pohjassa on kierrekorkki, jota kiertämällä säädät holkin sisälle muodostuvaa alipainetta, joka imuttaa sinua herkullisesti.

Voit käyttää Fleshlightia yksin tai antaa sen kumppanisi käsiin, jolloin hän voi hallita kokemuksesi tempoa ja intensiteettiä.

Käytön jälkeen puhdista holkki huolellisesti lämpimällä vedellä ja antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella (kuten Fleshwash). Suosittelemme myös huoltamaan materiaalia aika ajoin Fleshlight Powder -huoltojauheella, jotta se säilyttää kimmoisuutensa eikä tahmaannu ajan saatossa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful